Categorie: Autor:

Mercur intră în Vărsător pe 16 ianuarie 2020. Patru zodii trec prin cumpene uriașe

Mercur intră în Vărsător pe 16 ianuarie 2020, iar acest tranzit va da peste cap viețile a cel puțin patru zodii. Vărsătorii, Peștii, Balanțele și Scorpionii vor trece prin tot felul de cumpene în special din punct de vedere profesional.

Mercur în Vărsător pe 16 ianuarie și efectele acestui nou fenomen astrologic

Mercur este planeta comunicării, iar atunci când tranzitează o zodie de aer, cum este cazul Vărsătorului, îi poate aduce fie belele foarte mari, fie câștiguri pe toate planurile. Planeta guvernează zodiile Gemeni și Fecioară, cele care vor fi avantajate de tranzitul lui Mercur.

Berbecii vor fi puși în situații stânjenitoare la locul de muncă. Mercur le creează probleme pe planul comunicării, așa că trebuie să schimbe strategia din mers.

Peștii află că au fost înșelați

Taurii nu au probleme din 16 ianuarie. Pe ei nu îi avantajează și nici nu îi deranjează prea mult tranzitul lui Mercur în Vărsător.

Gemenii și Fecioarele, zodiile guvernate de planeta înțelepciunii cum este denumită de astrologi, vor comunica mai repede, mai eficient și vor obține câteva bătălii, mai ales cei care au procese în instanță.

Racii vor ști să se ghideze ceva mai bine în viață. Din 16 ianuarie li se deschid porți noi. Apar oportunități extrem de interesante pe toate planurile, așa că vine o perioadă numai bună.

Leii sunt și ei puși în ipostaze interesante, dar din punct de vedere amoros. Vor lua decizii care îi vor face să se simtă bine din punct de vedere sentimental.

Balanțele au de tras în perioada asta. Toate greșelile pe care le-au ignorat în ultima vreme vin acum asupra lor ca un taifun.

Scorpionii sunt recalcitranți. Devin extrem de nepoliticoși chiar cu persoanele care au fost mereu alături de ei. Mercur le destabilizează echilibrul interior.

Săgetătorii se concentrează exclusiv pe casă și familie, în timp ce Capricornii vor face bani și din piatră seacă.

Vărsătorii vor fi și ei afectați de anumite chestiuni financiare, în sensul că revin niște datorii mai vechi care nu mai suportă amânare.

Peștii pun mare preț pe respect și fidelitate în relație, însă Mercur le va da jos vălul de pe ochi. Vor avea un mic șoc.