Matteo va deveni tată. Iubita cântărețului e gravidă în 5 luni

Matteo spune adio atitudinii nonconformiste și clipurilor exotice care l-au transformat într-unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai noii generații. Băiatul rebel de altădată este istorie, întrucât cântărețul și iubita sa, Elena, vor deveni părinți la începutul anului viitor.

Matteo și iubita sa vor avea o fetiță

Într-un interviu acordat recent, cei doi au făcut anunțul pe care fanii îl așteptau cu nerăbdare. Foarte discreți câd vine vorba de viața de familie, fericiții îndrăgostiți au dezvăluit, totuși, că momentul în care își vor putea strânge micuța la piept pentru prima dată va avea loc în ultima parte a lunii ianuarie. Copleșită de emoțiile unei astfel de vești, Elena  a ales să-i trimită, pur și simplu, iubitului său, o fotografie cu testul de sarcină.

L-am anunțat trimițându-i pe WhatsApp testul de sarcină, nu am avut răbdare să mă gândesc la o variantă mai creativă pentru a-l anunța”, a declarat aceasta pentru viva.ro, completată imediat de Matteo: „Îți spun sincer că am avut mare blank. Pentru câteva minute nu știam la ce mă uit, dar după ce am realizat nu înțelegeam dacă două linii sunt de bine sau de rău sau de nimic. Am sunat-o și am întrebat-o ce mi-a dat pe WhatsApp, ca să fiu sigur că am înțeles bine. Îți închipui cât de ciudat am părut atunci la telefon, da? Haos și emoții”.

Artistul și iubita sa vor deveni părinții unei fetițe. Sursa foto: viva.ro

Matteo este în culmea fericirii

Chiar dacă mărturisește că nu-și dorea neapărat o fetiță, îndrăgitul artist este extrem de emoționat la gândul că în scurt timp va deveni tătic. Elena, în schimb, susține că a visat întotdeauna la mica sa prințesă și nu-și mai încape în piele de bucurie că rugămințile i-au fost ascultate.

Eu, personal, mi-am dorit fetiță mereu. Nu mi-am imaginat niciodată cum o să îmbrac un băiețel pentru grădiniță, așa că am sărit în sus de fericire când am aflat că o să împletesc codițe”, a mai spus iubita lui Matteo.