Categorie: Autor:

Maria Ciobanu se pregătește pentru ce e mai rău: „Vreau să fiu îngropată în pământul meu”

Ciocârlia muzicii populare românești, Maria Ciobanu, se gândește deja la moarte. Interpreta de muzică populară nu vrea să fie îngropată în America, ci în țara unde s-a născut, România. Artista a vorbit mai sincer ca niciodată despre momentul pe care nimeni nu îl poate păcăli, cel mai dureros totodată din viața unui om.

Maria Ciobanu s-a gândit la clipa morții

Recent întoarsă în țară, Maria Ciobanu a acordat un interviu pentru Antena Stars în care a vorbit despre cele mai mari provocări pe care le întâmpină ca mamă, artistă și femeie. Nu a ocolit și subiectul dureros al propriei morți și a spus că și-ar dori să fie îngropată în pământul ei, pe meleagurile unde a copilărit și s-a format ca om.

„Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec şi îmbătrânim şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară, că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu”, a declarat Ciobanu, conform click.ro.

Maria Ciobanu, alături de Mircea Câmpeanu, soțul ei. Sursa foto: unica.ro

Mircea Câmpeanu, sprijinul ei în toate zilele

Un sprijin important pentru cântăreață este soțul ei, Mircea Câmpeanu, cel care a fost căsătorit cu Ileana Sărăroiu. „A fost alături de mine şi în momentele grele, când m-au demolat şi când m-au dat afară din casă. Pe atunci eram prieteni de familie, m-a ajutat să mă mut pe Republicii, şi de acolo într-o altă casă unde am stat 23 de ani. În 2004 am găsit căsuţa asta şi mă simt foarte bine. M-am împrumutat de 20.000 €, am renovat-o, am dat totul jos până la cărămidă, am pus geamuri noi, uşi noi. Ne simţim bine, suntem bucuroşi de cuibul acesta pe care îl avem până la bătrâneţe”, a mai spus artista.