Categorie: Autor:

Loredana Groza, apariţie de milioane la 49 de ani! Cum s-a urcat pe o scenă din Mamaia. FOTO

Loredana Groza a încins atmosfera de pe litoralul românesc. Cântăreața în vârstă de 49 de ani are un corp de invidiat, iar cea mai recentă apariție a întors toate privirile la Mamaia. Prezentă în județul Constanța în acest weekend, unde este solicitată la mai multe evenimente și concerte, autoarea hit-ului „Zig-Zaga” a apărut într-o ținută extrem de sexy.

Loredana Groza, apariție provocatoare la 49 de ani

Vedeta și-a etalat decolteul generos și a purtat o cămașă tip bolero, cu mânecile transparante. Artista a avut în partea de jos niște pantaloni scurți cu franjuri, iar în picioare a avut niște platforme în culorile curcubeului. Muziciana a acordat la finalul show-ului de la Mamaia și câteva autografe fanilor entuziasmați să o vadă la o distanță de doar câțiva centimetri.

Există și câteva explicații pentru care vedeta arată atât de bine la vârsta de 49 de ani. Aceasta și-a făcut mai multe operații estetice în ultima vreme. Intervențiile ei sunt vizibile la nivelul feței. Loredana afișează de vreo doi ani încoace o altă figură, iar asta se vede la pomeți și buze, pe care cel mai probabil le-a retușat cu niscaiva acid hialuronic.

Așa a apărut Loredana Groza în fața turiștilor de la Mamaia. Sursa foto: Instagram Loredana Gorza

Lory: „Secretul frumuseții nu stă în operații”

Vedeta susține, însă, că nu și-a făcut intervenții estetice, ci a urmat niște tratamente cosmetice care au avut efectele pe care le văd cu toții acum. Printre tratamentele pe care le-a urmat se numără și liftingul neinvaziv, însă este greu de crezut că totul se rezumă doar la creme și soluții de atenuare a ridurilor.

„Secretul fumuseţii nu stă în operaţii. Nu ne naştem perfecţi, nimeni nu e perfect. Trebuie să avem dorinţa de a fi mai frumoşi şi nu doar fizic. În fiecare zi meditez şi mulţumesc pentru aceste daruri şi pentru oamenii din viaţa mea“, a declarat Loredana Groza după ce au apărut informații despre operațiile sale.