Liviu Vârciu, pe mâna medicilor! Actorul a împărtășit cu fanii momentele lui grele

Liviu Vârciu a ajuns din nou pe mâna medicilor! Actorul a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare momentele lui grele. Vedeta se pare că are o răceală cruntă de care nu mai scapă de două săptămâni de zile. Iar, cum tratamentele pe care le-a luat nu au funcționat, acesta a ajuns și la spital. Din cauza faptului că începea să se simtă din ce în ce mai rău, ziua de astăzi, 2 octombrie,  l-a găsit la spital. Actorul din ”Fructul Oprit”, de pe postul Antena 1, a lăsat pentru admiratorii săi de pe Instagram un filmuleț în care îi anunță că nu se simte bine, filmându-se cu branula la mâna, stând cuminte, conform indicațiilor medicilor, pe patul de spital. Dar, cu toate că la momentul acela nu era în forma sa cea mai bună, a continuat să fie pozitiv și glumeț, ca de obicei. Actorul a început să cânte ”Și m-am îmbolnăvit știi bine, știi bine, știi bine…Și mă fac bine, mă fac bine!”, a cântat Liviu Vârciu pe fundalul unei imagini pe care pe mulți i-ar înmuia.

Liviu Vârciu, cu branula la mână, pe patul de spital

Liviu Vârciu, din nou pe mâna medicilor!

Însă, acum două ore, acesta a mai postat un mesaj prin care le-a expus fanilor că s-a pus pe picioare, după vizita la instituția medicală. Arătând că are toate calitățile, Liviu Vârciu a demonstrat că este și un bun bucătar, filmându-se făcând clătite.

Liviu Vârciu, făcând clătite

Dar, aceasta nu este prima dată când artistul ajunge la medic. Acest an se pare că este șubred din punct de vedere al sănătății , ajungând de mai multe ori pe mâna doctorilor. În luna augut, anul curent, actorul a mai trecut prin momente dificile, informându-i pe fani tot prin intermediul tot aceleiași rețele de socializare. Atunci, Liviu Vârciu nu a declara motivul pentru care a ajuns să stea pe un pat de spital, însă a spus, în interiorul filmulețului că se simte bine. ”Uite așa. Mi-a făcut doctor buba. Mă simt extraordinat. Sunt un pic anesteziat, dar sunt bine. O să vin mai des aici, la Spitalul de Urgență, ca să-mi facă anestezii de astea să mă simt bine”, a susținut Liviu Vârciu.