Live Stream Online pe Pro TV emisiunea Ferma din 28 februarie

O nouă ediție a emisiunii Ferma poate fi urmărită, joi, 28 februarie, de la ora 21:30, pe postul de televiziune Pro TV. Claudia Pavel va merge la duel alături de Brigitte. Se anunță din nou probe de foc, în condițiile în care cele două concurente nu se înțeleg deloc bine între ele.

Live Stream Online pe Pro TV emisiunea Ferma din 28 februarie

În ediția de joi seara a emisiunii Ferma, Cătălin Moroșanu o va alege pentru duel pe Claudia Pavel, care nu va rata ocazia să îl apostrofeze pe luptător pentru faptul că a trimis-o la proba decisivă. Artista va trebui să își aleagă o adversară dintre Brigitte și Ioana și o va alege pe cea dintâi. După săptămâni întregi de conflicte, fetele vor avea ocazia să demonstreze care dintre ele este cea mai puternică, iar la finalul duelului una va pleca acasă, iar cealaltă va fi mai aproape de marele premiu de 50.000 de euro.

Claudia Pavel pare să fie mărul discordiei la Ferma și probabil acesta a fost motivul pentru care Cătălin Moroșanu a trimis-o la duel. „Am fost ușurată când mi-am auzit numele. Decât să trăiesc otrăvită zi de zi, prefer să dau la o parte otrava. Daca nu riști, nu câștigi!”, a declarat Brigitte în momentul în care a aflat că a fost aleasă de către Claudia pentru duel.

Claudia și Brigitte, la duel în emisiunea Ferma

Conflictele sunt la ordinea zilei în emisiunea Ferma de la Pro TV

Fiecare ediție din emisiunea Ferma de la Pro TV aduce în prim plan conflictele dintre vedetele care au intrat în competiție pentru marele premiu de 50.000 de euro. Carmen Negoiță, care a fost eliminată, a vorbit despre conflictul pe care l-a avut cu Brigitte. „Exceptând acel episod cu cearta noastră, care a început de la o chestie banală, eu pot să spun că m-am înţeles OK, am lucrat împreună.

Singura problemă cu ea este că este foarte stresată şi stresantă şi trece de la o stare la alta, şi tonul vocii ei era foarte deranjant, efectiv, la un moment dat nu-ţi mai auzeai gândurile. Toată lumea avea o problemă cu decibelii ăia ridicaţi, efectiv era era obositor să auzi pe cineva vorbind continuu pe o tonalitate atât de înaltă. Am văzut abia după ce a zis în emisiune”, a spus Carmen Negoiță după ce a părăsit competiția.

Claudia Pavel vs. Brigitte este duelul ediției de joi, 28 februarie, a emisiunii Ferma, care va fi transmisă de postul de televiziune Pro TV, de la ora 21:30.