Lidia Buble, poză controversată, în brațele unui bărbat! „Ce a zis soțul tău despre asta?”

Lidia Buble a postat pe contul personal de Instagram o poză controversată, care a stârnit reacții în rândul utilizatorilor care o urmăresc. Aceștia au bombardat-o cu mesaje, mai ales că unii dintre ei nu s-au prins că fotografia este editată.

Postarea Lidiei Buble vine la doar câteva zile după ce artista a mai publicat o poză care a stârnit reacții diferite. Atunci, Lidia a postat o fotografie în care apare goală, cu spatele. „Ea e geamăn după zodie, ori toate femeile Gemeni au trăsături bărbătești când suns statice, ca în poze și foarte feminine atunci când se mișcă. Vezi Angelina Jolie. Frumusețea e un lucru mai amplu, forma e dictată și de dinamică, iar dinamica înseamnă să încerci lucruri noi”, este unul dintre comentriile pe care cântăreața le-a primit în urmă cu câteva zile.

Lidia Buble a postat o nouă poză controversată

Lidia Buble a postat o nouă poză controversată pe Instagram. De această dată, artista apare dezbrăcată, în brațele unui bărbat. Fanii s-au grăbit să o critice, fără să analizeze foarte bine poza, care este una editată. „Ce a zis soțul tău despre asta?”, a întrebat-o un utilizator, în timp ce altul a scris „Nu cred că ar fi de acord iubitul tău.”

Fotografia postată de Lidia Buble pe Instagram

Chiar dacă unele comentarii au fost negative, mulți și-au dat seama că fotografia postată de Lidia Buble este editată. „Se vede clar în zona gatului că e Photoshop….Lidia n-ar poza așa ?cred că a pus poza asta să vadă cât de mult pot vorbi oamenii fără să știe despre ce e vorba ?”, a comentat un fan.