Lavinia Pîrva, despre Ștefan Bănică Jr: El cedează primul

Lavinia Pîrva a vorbit în cadrul unui interviu televizat despre cum decurge relația ei cu Ștefan Bănică Jr. Cântăreața a spus că reușesc de fiecare dată să se înțeleagă, chiar și atunci când merg la cumpărături, pentru că artistul e cel care cedează primul.

Lavinia Pîrva a mai declarat că iubește foarte mult Crăciunul și că pentru ea această perioadă a anului este ca o tradiție, pe care a respectat-o cu sfințenie încă din copilărie. Părinții ei i-au insuflat atmosfera sărbătorilor de iarnă și încearcă să o reitereze an de an.

Ștefan Bănică Jr cedează, de obicei primul, la cumpărături

Lavinia Pîrva spune cum este la cumpărături cu Ștefan Bănică: El cedează

Odată cu debutul lunii cadourilor, shopping-ul este o activitate pe care orice cuplu ar trebui să o bifeze. Astfel că nici Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică nu sunt scutiți de o ”excursie” la mall. Și cum aici, de obicei, se lasă cu scântei, Lavinia a povestit ce se întâmplă la ei.

”Eu mă organizez altfel, nu las totul pe ultima sută de metri. Dacă laşi totul pe ultima sută de metri, e foarte greu… Chiar şi jucăriile de iarnă le adun din timp. La un moment dat, când le-am adunat pe toate, împodobesc. (…) Mergem şi împreună la cumpărături, el cedează primul. E mai simplu să găseşti calea de mijloc, astfel încât nici tu să stai după el, nici el după tine.”, a povestit Lavinia Pîrva, la Antena Stars.

Lavinia Pîrva spune că pentru ea Crăciunul este o perioadă specială a anului

Cum e Crăciunul pentru Lavinia Pîrva

Lavinia Pîrva a spus că respectă în mod deosebit Crăciunul. Este un obicei din copilărie, moștenit de la părinții ei. Atmosfera și tradițiile de sărbători au un loc aparte în viața cuplului.

”Ne-am maturizat și poate simțim puțin diferit. Eu am încercat să păstrez tradiția și atmosfera pe care am trăit-o alături de părinții mie și vreau să o trăiesc și acum.”, a mai spus Lavinia Pîrva.