Categorie: Autor:

Laura Cosoi a povestit cum a făcut cunoștință cu fiica sa, Rita! ”Mi s-a părut foarte curios”

Laura Cosoi a născut recent și este cea mai fericită femeie din lume! Tocmai ce a făcut cunoștință cu Rita, fetița ei. Vedeta a povestit pe blog cum s-a bătut Rita să ajungă pe lumea aceasta! Laura Cosoi a primit felicitări pentru că a ales să nască natural, iar acest lucru a surprins-o pe vedetă! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

„Dupa ce am nascut, multe femei m-au intrebat cum a decurs si m-au felicitat pentru curaj, ceea ce mi s-a parut foarte curios. Nu cred ca nasterea naturala este un gest de eroism, ci unul absolut firesc. Daca nu exista contraindicatii, iar mama este in forma, nasterea naturala e o optiune cat se poate de normala.

Laura Cosoi avea chef de glume, în timp ce se îndrepta spre sala de nașteri. ”Poate nasc în lift”

Eu am stiut ca pot sa fac lucrul asta, pentru ca ma simteam in forma. Am ascultat nevoile organismului mai atent in perioada sarcinii si am facut sport. In plus, am avut incredere ca voi face echipa buna cu fetita mea si ca ma va ajuta sa nasc natural. S-a dovedit o alegere perfecta, pentru ca am fost binecuvantati cu cea mai frumoasa nastere, cu clipe magice si trairi intense cat pentru o viata! Nu am spus ca a fost usor, ci foarte frumos, o experienta care are in ea ceva mistic.

Seara de 10 iunie am petrecut-o acasa, impreuna cu prietenii, am stat pe terasa si am mancat inghetata. Aproape de miezul noptii am avut ceva contractii, dar nu m-am impacientat: am luat Nospa si m-am dus la culcare. In somn, am auzit cum s-au rupt membranele – un sunet ca acela pe care-l face dopul de la sampanie.:) M-am uitat atunci la Cosmin si i-am spus ca a venit momentul. Eram amandoi senini si relaxati, desi nu aveam nimic pregatit: nici bagajul, nici camera copilului. Nici macar patul ei nu era montat!

Nu voi uita linistea aceea de la maternitate, care invaluia parca totul si ne dadea o stare de calm. Cand m-a vazut medicul de garda, m-a felicitat si mi-a spus ca eram la jumatatea travaliului, cu dilatatie de 4, 5 cm. Am urcat cu liftul spre sala de travaliu, timp in care ma tineam de glume: „Vezi sa nu nasc in lift!” ii spuneam lui Cosmin.

Citește continuarea AICI

 

Taguri: vedetaNAŞTERE