Laura Codruța Kovesi vrea să devină mamă: “E cea mai grea meserie, dar îmi doresc un copil”

Laura Codruța Koveși a fost procuror General al României, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorpuție, dar are un regret: nu a devenit mamă! Candidata pentru funcția de procuror șef al Parchetului European a acordat un interviu pentru Pro Fm, unde a răspuns întrebărilor puse de Andreea Esca.

Laura Codruța Kovesi își dorește un copil

„Poate singurul lucru care rămâne în viață după noi sunt copiii. Îmi doresc copil. Dacă se va întâmpla, foarte bine. Am două nepoate, fetele fratelui meu. Sunt extraordinare. Cea mare deja este studentă. Cea mică este încă la liceu. Meseria de părinte cred că e cea mai grea din lume. Atunci o să văd cu adevărat dacă o să mă descurc sau nu. Sunt provocările cele mai mari. Îmi doresc și eu acest lucru”, a declarat Laura Codruța Kovesi, în emisiunea „La Radio cu Andreea Esca”, de la Europa FM.

Ea a precizat că cel mai mare regret al său este că nu are copii și că își admiră colegele din DNA care aveau copii și își făceau și meseria, le-a văzut că s-au descurcat și tocmai de aceea nu crede că un copil ar încurca-o în ceea ce are de făcut.

Laura Codruța Kovesi a vorbit despre copilăria sa

Laura Codruța Kovesi a vorbit în interviul respectiv și despre copilăria sa, despre părinți și bunici, despre viața sportivă, dar și despre candidatura sa la șefia Parchetului European. Printre altele, a recunoscut că este fan Vama și Tudor Chirilă și a spus chiar și care este melodia ei preferată.

Fosta șefă a DNA a declarat că a mers la o biserică din Belgia, înainte de audierea din PE, dar a trăit și un eveniment cel puțin ciudat. Kovesi a declarat că a primit la hotelul din Bruxelles unde a fost cazată o scrisoare de amenințare. A spus că nu se lasă intimidată sau speriată, mai ales că are pază SPP.