Klaus Iohannis și Carmen Iohannis, surprinși la plimbare în Iași FOTO

Președintele Klaus Iohannis a sosit la Iași, unde a ținut un discurs în fața liberalilor din Moldova. Șeful statului a venit în municipiu însoțit de soția sa, Carmen Iohannis, iar cei doi au făcut și o plimbare pe străzi, unde au fost surprinși de un membru al PNL, care a făcut și o poză cu ei.

Cum a fost îmbrăcată soția lui Klaus Iohannis

Soția președintelui a purtat un palton bej, iar șeful statului a purtat un palton de culoare neagră la plimbarea nocturnă. Imaginile cu cuplul prezidențial au fost postate pe contul de Facebook a lui Etienne Ignat, prim-vicepreședinte al PNL Iași, unde au adunat sute de reacții.

Klaus Iohannis a luat parte sâmbătă la Adunarea Regională a organizațiilor PNL Nord-Est în Iași, unde a vorbit în fața a circa 1600 de membri ai PNL și simpatizanți ai libearilor din Moldova. Președintele a lansat mai multe atacuri la adresa PSD și a guvernării Dăncilă și a spus că săptămâna viitoare vom avea un alt guvern. El s-a referit și la accidentul de la Ialomița, soldat cu moartea a 10 persoane, precizând că lipsa infrastructurii ucide și dând vina pe PSD pentru că nu s-a ocupat de infrastructura rutieră.

Președintele Klaus Iohannis propune construirea autostrăzii Moldova

„Corupția ucide. Această nepăsare criminală a pesediștilor costă vieți de români. Avem nevoie de această infrastructură, ideea  cu autostrada nu este doar o ambiție politică sau un moft”, a mai spus președintele Iohannis, care a promis și că Autostrada Moldovei se va face dacă România va scăpa de guvernarea PSD-istă.

Printre cei care vorbesc la eveniment se numără șeful statului, președintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepreședinții PNL Raluca Turcan, Rareș Bogdan și Iulian Dumitrescu, președintele Ligii Aleșilor Locali PNL și președinte PNL Suceava, Gheorghe Flutur, vicepreședintele PNL Ioan Bălan și președintele PNL Iași, Costel Alexe.