Categorie: Autor:

Cum arată Georgiana, cea despre care se spune că ar fi iubita lui Jador – Foto

Cum arată iubita lui Jador și cine este cu adevărat aleasa inimii manelistului din Bacău? Este întrebarea pe care toți fanii, mai ales fanele și-o pun și asta pentru că artistul nu face parada modei cu cuceririle sale.

Iubita lui Jador, Georgiana? Ce spune manelistul despre relația cu aceasta

Fostul concurent de la Puterea dragostei știe să păstreze confidențialitatea când vine vorba despre viața sa intimă. Cu toate acestea, există o persoană pe care Remus Ionuț Dumitrache, pe numele său din buletin, nu o poate uita, o fată pe care o consideră femeia vieții sale.

Este vorba despre Georgiana, cea care de altfel i-a fost iubită și cu care ar avea în continuare o relație. Nu se știe dacă între cei doi mai există sentimentele de pe vremea când formau un cuplu, însă muzicianul a declarat recent că tânăra are în continuare un loc special în sufletul său.

Într-o postare de pe Instagram, Jador a vrut să clarifice ce simte cu adevărat pentru Georgiana, fata cu care a avut o relație în casa din Turcia unde se filmează reality-show-ul matrimonial prezentat de Andreea Mantea.

„Georgiana este și va fi femeia cu cel mai mult respect din partea mea, cu cea mai multă iubire din partea mea, indiferent ce spun alții. Este femeia care m-a făcut să îmi schimb părerea în bine despre femeie”, a scris Jador despre fata cu care poartă legătura, chiar dacă amândoi susțin că e vorba doar despre o frumoasă prietenie.

Cântărețul îi critică pe cei care se iau de ea în mediul online: „Nu aș vrea să fie înjosită de nimeni”

„Respect! Ea este fata care seamănă cel mai mult cu mama mea! Și nu aș vrea să fie înjosită de nimeni atâta timp cât respectul meu pentru ea este imens”, se arată în continuarea mesajului postat de manelist pe Instagram.

Nu este singura fată cu care artistul a fost cuplat de presă. O altă concurentă de la Puterea dragostei, Mariana, a spus la un moment dat în emisiune, mai în glumă, mai în serios, că ar vrea să îi facă un copil. Amândoi susțin că ei nu au nimic în comun și că au doar o relație de amiciție.

Ea este Georgiana, cea despre care se spune că ar fi iubita lui Jador. Sursa foto: wowbiz.ro