Categorie: Autor:

Irina Rimes, declarații emoționante: „Le mai dau 5 ani părinților mei”. Ce vrea să facă artista cu casa părintească

Irina Rimes a făcut mărturisiri emoționante. Vedetei cu un mare succes muzical în România îi este dor de casa părintească, aflată în Republica Moldova.

Irina Rimes, declarații emoționante despre casa părintească

Irina Rimes are o carieră de succes la noi în țară. Totuși, artistei îi este dor de casa părintească. Cu părinții ei se vede des, căci vin în vizită și îi aduc diversele preparate pe care le poftește vedeta.

Dar ceea ce nu îi pot aduce părinții Irinei Rimes este casa părintească, de care îi este foarte dor artistei de 30 de ani.

Pentru a o vedea, artista trebuie să meargă în Republica Moldova, iar drumurile sale nu au mai ajuns acolo de ceva vreme.

Aceasta a făcut mărturisiri emoționante în cadrul podcastului lui Adrian Artene și a spus că a plâns când a aflat că cireșii din apropierea casei sale au fost tăiați.

„Mi-e dor de casă, de casa părintească. De părinți nu, pentru că îi văd destul de des, vin ei la mine, dar de casă… mi-e dor!

Și când au tăiat părinții mei cireșii pe care i-am văzut crescând și cu care am crescut de când eram mici, am plâns. Au tăiat 12 cireși, i-au tăiat că erau bătrâni”, a spus acesta în cadrul podcastului.

Irina Rimes: „Le mai dau 5 ani părinților mei”

Tocmai pentru că locuiește în București, la fel ca fratele său, cântăreața Irina Rimes și-a pus acum întrebarea dacă vor vinde sau nu casa părintească.

Conform acesteia, părinții ei nu vor mai fi printre noi prea curând, iar casa va rămâne goală.

„De casă mi-e dor și stau și mă gândesc câteodată dacă o să vindem casa părintească sau nu, pentru că fratele meu s-a mutat în București și cred că eu le mai dau 5 ani părinților mei.

Dar stau și mă gândesc dacă m-ar lăsa sufletul să vindem casa părintească”, a mai spus Irina Rimes.

Taguri: irina rimes