Ionuț Bălășoiu, în lacrimi după moartea tatălui său! Mesajul cutremurător postat pe rețelele de socializare

Nelu Bălășoiu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați interpreți de muzică populară din țara noastră s-a stins din viață miercuri, 21 aprilie, după ce medicii au descoperit că este infectat cu noul coronavirus. Într-un mesaj cutremurător publicat pe rețelele de socializare, Ionuț, unul dintre fii regretatului artist a confirmat vestea tristă și a ținut să mulțumească tuturor celor care i-au fost alături în ultimele zile și s-au rugat neîncetat ca tatăl său, aflat în comă la Spitalul din Suceava, să se însănătoșească.

Ionuț Bălășoiu, în lacrimi după moartea tatălui său. Ce mesaj a transmis

Tata a încetat din viață. Acum este împreună cu mama din nou. Vă mulțumesc tuturor că v-ați rugat pentru el. Vă rog din suflet să îmi respectați intimitatea și să îmi dați voie să pregătesc toate aspectele necesare înmormântării”, a scris tânărul pe contul personal de Facebook.

În Vinerea Mare, acesta dezvăluia faptul că Nelu Bălășoiu suferise o serie de complicații din cauza infectării cu COVID-19. În ciuda situației critice, Ionuț continua să spere într-o minune și îi îndemna pe toți cei care l-au cunoscut și apreciat să se roage pentru părintele său.

Din păcate, boala care a îngenuncheat o lume întreagă s-a dovedit a fi  prea puternică, astfel că solistul de muzică populară a plecat dintre noi imediat după Sfintele Paști, la vârsta de 71 de ani.

Dragii noștri, veștile nu sunt bune. Din păcate, tata a fost testat ieri iar astăzi a venit confirmarea, este Covid-19 pozitiv.

Medicii mi-au comunicat ca a suferit și un accident vascular cerebral, iar acum se află în comă. Haideți să ne rugăm ca Dumnezeu să facă o minune în aceste zile sfinte. Mă simt copleșit”, scria fiul său în Vinerea Mare.

Regretatul solist de muzică populară trăia de câțiva ani într-un azil din Suceava

Din păcate, ultimii ani din viață nu a fost deloc ușori pentru Nelu Bălășoiu, întrucât problemele de sănătate începuseră să își spună cuvântul. De altfel, acesta a fost și motivul pentru care se mutase la Suceava, într-un cămin de bătrâni unde ajunsese cu ajutorul colegilor de breaslă.

Mulți dintre interpreții cu care a împărțit scena de-a lungul carierei s-au mobilizat și au strâns bani pentru ca regretatul artist să poată fi îngrijit cum se cuvine.

Acolo luase în greutate, căci patroana azilului îi pregătise o dietă specială de îngrășare, iar întreg personalul medical avea grijă să nu-i lipsească absolut nimic. În plus, lua parte la diverse activități împreună cu ceilalți bătrâni.