Ilie Năstase și Ioana Simion se căsătoresc! Când au fixat data nunții

Ilie Năstase (72) se însoară pentru a cincea oară! Ioana Simion (43) a fost cerută în căsătorie de marele tenismen și a acceptat. După opt ani de mariaj alături Brigitte Sfăt (41), Nasy are curaj și vrea să o ia de la capăt alături de mai tânăra sa logodnică.

Pentru tenismen Brigitte Sfăt este instorie, iar acum a început un alt capitol în viața sa. „Nu mă împac cu Brigitte, eu am divorţat şi acum sunt bine cu femeia de lângă mine. În iunie ne vom şi căsători”, a mărturisit Ilie Năstase pentru Click!.

Năstase și Ioana Simion se căsătoresc

Ilie Năstase și Ioana Simion se căsătoresc! Când au fixat data nunții

Ioana Simion este o femeie care știe ce vrea și extrem de sigură în capacitățile sale. „Am tot respectul pentru Brigitte, chiar dacă nu o cunosc. Din câte ştiu, ea nu l-a mai căutat deloc pe Ilie. Şi dacă l-ar căuta, nu aş fi deranjată. Nu poţi ţine un bărbat cu forţa lângă tine dacă el nu vrea”, a spus Ioana Simion.

Chiar dacă urmează să își împartă destinul, Ioana Simion și Ilie Năstase au ajuns la un acord matur, iar înțelegerea dintre cei doi este surprinzătoare: „Nu mă mut la Ilie, am vorbit despre acest lucru şi am stabilit să stăm şi la Constanţa, şi la Bucureşti. Eu la Constanţa am casa şi copilul de care sunt foarte ataşată. Nu cred că pot vorbi despre o mutare definitivă la Bucureşti. Am hotărât să facem naveta, astfel că atunci când ne plictisim, să dăm o fugă până la marea de care sunt îndrăgostită, apoi să vin în Bucureşti”, spunea iubita lui Ilie Năstase.

„Nu am vrut să mai divorţez de Ilie, însă el m-a sunat în noaptea de dinaintea divorţului, la ora 2.00, şi m-a rugat frumos să îl iert şi să încheiem totul. Pentru că a întâlnit şi el o fată şi vrea să înceapă o viaţă nouă şi să fie liniştit şi fericit. M-au atins vorbele lui şi am hotărât cu avocatul să ducem acţiunea până la capăt. Eu şi Ilie suntem oficial divorţaţi”, a mai spus Brigitte.