Categorie: Autor:

Horoscop zilnic: vineri, 11 octombrie. Peștii se ceartă cu toată lumea

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de vineri, 11 octombrie, iar veștile sunt îmbucurătoare pentru majoritatea semnelor zodiacale. Weekend-ul se apropie cu pași repezi, astfel că pregătirile sunt în toi. Totodată, cei care se află la început de relație, vor avea parte de primul test în dragoste.

Peștii sunt irascibili și se ceartă cu toată lumea

Chiar dacă se anunță o zi liniștită și lipsită de evenimente notabile pentru cei mai mulți dintre nativi, există și unele excepții. Spre exemplu, dacă ești născut sub semnul Peștilor, trebuie să ai mare grijă, pentru că devii irascibil și riști să naști conflicte la orice pas.

Berbec

Mici nemulţumiri faţă de propria persoană amenință starea de bine pe care sperai să o ai în această zi, mai ales că se apropie weekend-ul. Încearcă, totuși, să-ți păstrezi calmul, nu e cazul să faci o tragedie, toate problemele au soluții.

Află ce surprize ți-au rezervat astrele. Sursa foto: realitateatv.net

Taur

Te așteaptă o zi liniștită în compania prietenilor și familiei. Spre seară, persoana iubită te invită să petreceți împreună momente frumoase, departe de agitația vieții cotidiene, așa că n-ai cum să refuzi o astfel de propunere.

Gemeni

Anumite probleme încep să te irite, dar faci mari eforturi să ții în frâu această stare. Te frământă gândul că un prieten ar putea fi rănit de acțiunile tale, dar încearcă, totuși, să rezolvi problema pe o cale cât mai ușoară. Nu poți lăsa lucrurile așa.

Rac

Astrele îți recomandă să ai mare grijă în relația cu persoana iubită. Fii mai flexibil, mai înţelegător, mai diplomat chiar. Nu uita că în dragoste totul se construieşte greu şi se poate ruina într-o clipă. Cu atitudinea potrivită, vei depăși acest moment dificil.

Leu

Te bucuri de sprijinul unei persoane mult mai experimentate, care știe să te asculte și înțelege foarte bine prin ce treci. Ai numai de învățat de la un astfel de om, pentru că e „uns cu toate alifiile”, așa că nu ezita să-i urmezi toate sfaturile.

Fecioară

Mai multe planuri începute cu câteva luni în urmă trenează, așa că ar fi momentul să te mobilizezi pentru a le duce la bun sfârşit. Altfel, riscă să devină o povară care va atârna foarte greu pe umerii tăi. Lasă leneveala pentru altădată.

Balanţă

Problemele de tot felul riscă să crească asemenea unui bulgăre de zăpadă. De vină sunt atitudinea agresivă, vanitatea şi tendinţa spre egocentrism. Toate acestea vor genera conflicte în familie şi la serviciu.

Scorpion

Atragi noi aliaţi şi sponsori într-un demers umanitar, demn de toate eforturile. Încearcă, totuși, să ai răbdare, nimic nu se poate face de azi pe mâine. Ai încredere în forțele tale și totul va fi bine. În plus, ai scăpat de problemele de sănătate din ultimele zile.

Săgetător

Ți-a încolțit în minte ideea de a relua vechi planuri şi aspiraţii, ceea ce nu e deloc rău. Apar încurajări din multe direcţii, dar şi piedici, așa că înarmează-te cu răbdare și multă diplomație pentru a le face față. Ai încredere că le vei închide gura tuturor.

Capricorn

Traversezi o perioadă cam întunecată. Important este că reușești în sfârșit să-ți controlezi emoţiile. Cu puțin noroc, nu vei mai repeta la nesfârșit greșelile trecutului.

Vărsător

Astrele anunţă un început promiţător în sfera relaţiilor, așa că sunt toate șansele să întâlnești sufletul pereche. Lasă-te purtat de val și bucură-te de toate momentele frumoase pe care ți le-a pregătit ziua de vineri.

Peşti

Sunt posibile fluctuaţii ale stării de spirit, certuri cu colegii, sau cu rudele apropiate. Încearcă să-ți păstrezi controlul, pentru a nu stârnii rupturi imposibil de reparat pe viitor. Nu întotdeauna e bine să spui verde-n față ce gândești.