Horoscop zilnic: sâmbătă, 31 august. Planurile Leului se năruie

FANATIK vă aduce horoscopul din data de 31 august.  Astrele le-au rezervat un început de săptămână relaxat pentru multezodii. Altele, însă vor avea parte de muncă și de vești proaste.

Așa arată horoscopul zilei de 31 august

Berbec

Berbecii pot avea un weekend de coșmar, dacă dau curs unor conflicte pe plan personal. Cel mai bine este să stea liniștiți, să se odihnească, pentru a putea face față săptămânii viitoare. O ieșire cu prietenii te poate ajuta să te relaxezi.

Taur

Nativii Taur se stresează prea mult din orice, iar o pauză ar fi indicată. O plimbare în parc sau un film bun ar putea schimba complet atmosfera.

Horoscop 31 august

Gemeni

Gemenii ar putea primi o veste care să le dea planurile peste cap. Se văd nevoiți să ia o decizie rapidă, care îi va nemulțumi pe ceilalți membri ai familiei, deoarece călătoria planificată de ceva timp ar putea fi amânată.

Rac

Nativul Rac ar putea trece prin momente groaznice acasă. Parteneru de viață le dă viața peste cap, dar în sens negativ. Trebuie să nu iei decizii pripite, mai ales atunci când ești nervos.

Leu

Nativii din Leu vor avea o zi agitată, motiv pentru care orice plan pe care l-aţi fi pus la cale se năruie. Veţi fi nevoiţi să vă adaptaţi din mers la tot felul de situaţii imprevizibile și să încercați să rămâneți calm.

Fecioară

Nativul Fecioară se va relaxa în acest weekend alături de familie și de prieteni. Este posibil să organizați o mică petrecere chiar acasă. Prietenii vor veni și cu cei mici, iar petrecerea va fi o reușită.

Balanţă

Veţi întâlni oameni noi care vor intra în viaţa voastră fără să vă daţi seama. Analizaţi foarte bine pe fiecare în parte şi luaţi o decizie. Cei care vi se par a fi interesaţi sau ciudaţi nu au ce căuta în viaţa voastră. Trebuie să înţelegeţi că timpul este foarte preţios şi nu merită să îl irosiţi cu oameni cu care nu aveţi nicio legătură.

Scorpion

Astăzi veţi avea nevoie de sfatul unui prieten apropiat sau al unui specialist. Aveţi o problemă pe care nu reuşiţi să o rezolvaţi şi nu veţi reuşi să o rezolvaţi oricât de mult aţi citi pe internet. Aașadar, căutați un sfat de specialitate.

Săgetător

Pentru Săgetători, weekendul va fi extrem de obositor, mai ales pentru cei care sunt nevoiţi să meargă la muncă. Dacă până acum era mai lejer, de data aceasta va fi foarte obositor la job.  O ieșire cu colegii v-ar putea face să vă relaxați.

Capricorn

Capricornii îşi vor petrece sâmbăta făcând tot felul de schimbări. Veţi încerca un look nou sau veţi redecora locuinţa. Este foarte probabil ca cineva apropiat să vă ceară un sprjin financiar. De asemenea, o veste neaşteptată s-ar putea să vă strice planurile pe care le-aţi făcut pentru acest weekend.

Vărsător

Vărsătorii pur şi simplu se bucură de viaţă şi de tot ce le oferă ea. Cel mai probabil, prima parte a zilei veţi lenevi. Dacă nu vreţi să părăsiţi canapeaua, sfatul astrelor este să nu rătăciţi prea mult pe reţelele de socializare. Astăzi, aţi face bine să nu legaţi prietenii noi.

Peşti

Nativii Peşti se vor cam izola de lume, astăzi, ia acest lucru îi va supăra pe cei din familie, care se aștepta să mergeți la o petrecere cu ei. Trebuie să lăsați problemele să treacă și să vă relaxați în ultima zi de vară.