Horoscop zilnic luni, 26 noiembrie 2018: o zodie pierde bani

Horoscopul zilnic pentru ziua de luni, 26 noiembrie, arată că o zodie se încrede foarte tare în banii săi și uită că cele mai importante sunt calitățile pe care le are. Astrele îl sfătuiesc să creadă în el și să încreadă în puterile caracterului său ca să poate ține lumea în jurul lui. De asemenea, se indică și câteva schimbări drestice pentru ceilalți nativi.

Banii pot fi coaja multor lucruri, dar în nici un caz miezul acestora. Ei aduc mâncare, dar nu şi pofta; medicamente nu şi sănatate; cunostinţe, nu şi prieteni; servitori, dar nu loialitate; zile de bucurie, nu şi linişte şi fericire. Dacă banul pentru dumneavoastră este speranţa de independenţă, aceasta nu va fi niciodată el. Singura siguranţă pe care un om o va avea în această lume este o rezervă de cunoştinţe, experienţă şi capacitatea.

Horoscop zilnic pentru luni, 26 noiembrie: vin schimbări drastice!

Află ce ți-au hărăzit astrele pentru ziua de luni, 26 noiembrie. Nu va fi un drum ușor pentru cei 12 nativi ai zodiacului. Unii se simt împovărați de umbrele trecutului și vor să rezolve ceea ce îi macină. Se pare că sunt din ce în ce mai atrași de faptele pe care le-au făcut, fapte ce i-au adus în punctul acesta.  De asemenea, astrele indică faptul că cei mai mulți dintre ei aleg meditația pentru rezolvarea problemelor. „Nu vei schimba niciodata lucrurile luptandu-te cu realitatea curenta. Ca sa schimbi ceva, creeaza un model nou care sa il faca pe cel vechi sa fie demodat. Viata este un proces de a deveni, o combinatie a starilor prin care am trecut. Cand oamenii esueaza inseamna ca ei isi doresc sa isi aleaga o stare si sa ramana in ea. Este ca un fel de moarte.”

Berbec

Astrele spun că trebuie să stai mai mult pe acasă. Asta va fi foarte liniștitor pentru gândurile tale, te vei detașa și te vei relaxa extrem de mult, iar asta îți va aduce o grămadă de idei bune pentru viitor.

Taur

Astăzi se anunță excursii grele. De asemenea, azi se anunță că vei rezolva toate împrumuturile, azi vei plăti tot! Toate restanțele de până acum se vor șterge, astfel nu vei mai avea atâtea griji și vei putea să te gândești la planurile de pe locul 2.

Gemeni

Se pare că se anunță îmbunătățiri ale părții financiare. Vin și câteva schimbări la locul de muncă, unele proiecte care te vor consuma foarte tare, dar și care îți vor oferi bucurie.

Rac

Tei vei bucura de liniște și de aerul liber. Racii sunt foarte creativi și observatori de artă bună. Azi vor merge într-o expoziție, unde se vor întâlni cu o persoană cu care va lega o prietenie foarte frumoasă și de lungă durată.

Leu

Ies la suprafața, pentru lei, momente de reculegere și detașate de lucrurile gălăgioase. De asemenea, astrele te anunță să ai grijă la sănătate. Nu se recomandă să îți faci intervenții, analize și alte consultații.

Fecioară

Vor exista câteva răsturnări de situație astăzi, 26 noiembrie. Acestea se anunță deestul de neplăcute pentru voi. Astrele te sfătuiesc să-ți asculți mult mai mult vocea interioară.

Balanță

Se văd câteva discuții pe plan profesional. Vei avea multe discuții în contradictoriu cu șefii tăi, iar unele neplăceri din partea rudelor tale sau a unor prieteni vechi.

Scorpion

Astăzi este o zi special pentru odihnă. Sufletul tău contează azi, poate te vei gândi și la unele activități relaxante. Mintea ta are multe idealuri mărețe pentru viitor, numai la asta te gândești. Astrele te sfătuiesc să te gândești foate mult la ceea ce-ți dorești pe viitor, iar mai apoi să lași și Universul să lucreze.

Săgetător

Azi vei cheltui foarte mulți bani, cei mai mulți vor fi pe haine și pe lucrurile care te fac să ai o imagine mai bună în ochii lumii. Astrele te sfătuiesc să nu te împrumuți la bancă sau să apelezi la niște prieteni înstăriți.

Capricorn

Vei avea câteva conflicte care pronesc din ceva greu de deslușit, parcă de niciunde. Astrele te sfătuiesc să analizezi bine poziția pe care o ai în fiecare discuție. De asemenea, dacă simți că este corect, ar trebui să-ți susți mai bine opiniile.

Vărsător

Vărsătorii se pare că sunt foarte mult cu gândul la prieteni și la clipele petrecute împreună. Din păcate, treburile pe care le ai la serviciu și acasă nu te lasă să te mai găsești cu ei. Astrele spun că ai putea să nu mai visezi la asta doar și să-ți prioritizezi lucrurile.

Pești

Azi este ziua în care te vei recrea și vei socializa foarte mult cu diverse persoane nu doar cu cei apropiați. Se anunță o ieșire în aer liber, care îți va liniști și-ți va face ordine în ordine.