Categorie: Autor:

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ce ne aduce Saturn retrograd și care este legătura cu ce trăiește planeta

În cel mai nou horoscop, Camelia Pătrășcanu vorbește despre fenomenele astrologice care pot explica într-o oarecare măsură situația prin care trece toată planeta de câteva luni.

Horoscop Camelia Pătrășcanu – previziuni generale date de Saturn retrograd

Mișcarea lui Saturn retrograd în Vărsător și apoi în Capricorn este explicată de astrolog pentru a ști la ce ne-am putea aștepta pe viitor.

„Saturn retrograd a pătruns anul trecut în Vărsător, acum este în Vărsător, doar în primul grad, iar din 10 mai retrogradează în Vărsător și se reîntoarce în Capricorn refăcând în vară și toamnă aspectele pe care le-a avut la începutul pandemiei. Cumva legăm de tranzitul lui Saturn momentul acesta pe care îl trăim acum”, a spus Camelia Pătrășcanu.

Saturn va fi retrograd în Capricorn până pe 29 septembrie, iar din iulie s-ar putea să aducă rezolvări, înțelegeri.

Pătrășcanu: „S-ar putea ca frica de moarte să nu ne mai terifieze”

Retrogradările pun, de obicei, într-o altă lumină problemele existente deja. În general, retrogradările sunt pozitive cu condiția să aprofundăm mai mult problemele pe care le întâmpinăm.

Astrologul mai spune că Saturn se va ocupa de cele mai noi evenimente, în special din iulie de cele de la începutul anului.

Camelia Pătrășcanu spune că dacă nu ar fi existat acest eveniment major, pandemia, ne-am fi ocupat de alte probleme pe care le-am neglijat.

Aceasta spune că Saturn contribuie la conștientizarea lucrurilor și ne va ajuta la luarea deciziilor într-o manieră mult mai constructivă.

„S-ar putea ca frica de boală, de moarte, de ciumă, de sărăcie să nu ne mai terifieze și vom vedea un pod, o soluție pentru ele. S-ar putea să trăim o expansiune de conștiență. Tot mai mulți oameni și-au regăsit coerența interioară după momentul de panică. S-au încropit altfel pe ei înșiși, iar asta se va întâmpla mult mai mult, la nivel de masă. Vom avea curajul mai mult fără să fim ostili. E un curaj pe care îl vom dobândi de la 1 iulie, când Saturn va deveni retrograd în Capricorn”, a spus Camelia Pătrășcanu la Canal 33.