Grevă în Belgia: cursele WizzAir, Ryanair, Blue Air și altele spre și dinspre Bruxelles, anulate

Grevă generală în Belgia! Cursele WizzAir, Ryanair, Blue Air și altele spre și dinspre Bruxelles au fost anulate sau reprogramate. Compania Wizz Air a anunțat că din cauza grevei generale din Belgia este nevoie să anuleze zborurile spre și dinspre Bruxelles din ziua de miercuri, 13 februarie 2019.

Ce mai mare companie low-cost din Europa Centrală și de Este atenționează pasagerii că este nevoită să își anuleze toate deplasările, lucru șocant pentru aceștia. De menționat este că zborurile care vor fi reprogramate în data de 14 februarie 2019 sunt: W6 3351 Cluj-Napoca – Charleroi, W6 3352 Charleroi –Cluj- Napoca; W6 3523 Timișoara -Charleroi, W6 3524 Charleroi-Timișoara; W6 3081A București Otopeni – Charleroi, W6 3082A Charleroi –Bucuresti Otopeni.

Grevă în Belgia: cursele WizzAir, Ryanair, Blue Air și altele spre și dinspre Bruxelles, anulate din cauza protestelor

Cât despre pasagerii cu rezervări afectate de aceste schimbări, aceștia sunt informați prin e-mail și prin telefon de către echipa Wizz. Principalul transportor aerian din România își cere scuze tuturor pasagerilor de pe aceste zboruri, însă circumstanțele de forță majoră sunt dincolo de controlul companiei.

Compania Wizz Air a anunțat că din cauza grevei generale din Belgia este nevoie să anulete zborurile

Pe întreg teritorul Belgiei vor avea loc proteste din data de 13 februarie, drept urmare, autoritățile române anunță cetățenii români care se află, tranzitează ori vor să călătorească în Belgia că miercuri vor întâmpina probleme. Totodată, transportul aerian se va desfășura la capacitate redusă, fiind posibil chiar ca unele aeroporturi să își suspende activitatea. În consecință, conexiunile aeriene între România și Belgia vor fi afectate.

Pasagerii cu rezervări afectate ce aceste schimbări, aceștia sunt informați prin e-mail și prin telefon de către echipa Wizz

În aceeași măsură, se vor înregistra efecte și asupra activității administrației locale și serviciilor poștale.  Potrivit anunțurilor sindicatelor belgiene, funcționalitatea serviciilor publice, inclusiv transportul în comun, va fi perturbat, din cauza protestelor. Conform Ministerului Afacerilor Externe, rețeaua feroviară a fost afectată timp de 24 de ore din data de 12 februarie 2019.