Categorie: Autor:

Globurile de Aur 2019: Rochii exclusiviste și diamante de milioane de dolari pe covorul roșu

Premiile Globurilor de Aur din 2019 au surprins ținute extrem de extravagante. Vedetele de la Hollywood s-au întrecut în vestimentații care mai de care mai sclipitoare, elegante sau în vogă.  Anul 2019 a fost un an cu o premieră în istoria Globurilor de Aur. Ediția cu numărul 76 a avut primul premiu pentru o personalitate din industria televiziunii, anume Carol Burnett.

‘Ni s-a oferit un dar: o pânză pe care noi trebuie să o pictăm cu talentul nostru – una care poate să-i facă pe oameni să râdă sau să plângă sau poate ambele’, a declarat aceasta. În mare parte doamnele de la Hollywood au preferat să se bazeze pe bijuterii din diamante pentru a surprinde eleganța și rafinamentul. Gazdele premiilor au schimbat pe parcursul serii nu mai puțin de 3 ținute.

Globurile de Aur 2019: Ținute de milioane de dolari

Gala premiilor mult așteptate ale Globurilor de Aur 2019 a adus pe covorul roșu vestimentații extrem de scumpe. Cele mai în vogă și mai elegante ținute s-au plimbat pe scena premiilor. Aparițiile cele mai apreciate au fost cele ale vedetelo: Lady Gaga, Julianne Moore, Lucy Liu și Sandra Oh, cele două din urmă fiind gazdele galei de anul acesta.

Vestimentații uimitoare la Globurile de Aur 2019

Lady Gaga a purtat o rochie uimitoare, blue Valentino Haute couture, care se potrivea mănușă cu părul vedetei. La gât a avut o piesă de nu mai puțin de 5 miloane de dolari, un colier de la Tiffany & Co, conform The Hollywood Reporter.  Se pare că majoritatea actrițelor au optat ca piesa de rezistență bijuterii cu diamante .

Ținutele de la Globurile de Aur 2019. Vedetele s-au întrecut în vestimentații! Brand-urile cele mai căutate au fost pe covorul roșu

Gemma Chan a ales și ea tot Valentino Haute Couture, pe care i-a asortat cu pantofi din brand-ul renumit Christian Louboutin și niște cercei cu diamante de la Forevermark.