Categorie: Autor:

Giani Kiriță a făcut o criză de nervi la Exatlon și a jignit-o în direct pe Andreea Arsine! Ce s-a întâmplat la Kanal D

Giani Kiriță este din nou în centrul unui scandal din Dominică! Fotbalistul a adus jigniri de neimaginat la adresa unei concurente de la Exatlon. Antrenorul echipei Războinicilor i-a adus injurii Andreei Arsine. Din fericire pentru cea implicată și pentru susținătorii ei sau a echipei din care face parte, mama sa a venit în platoul emisiunii FanArena pentru a-i lua apărarea.

De asemenea, în cadrul aceleași emisiuni s-a aflat și mama lui Giani Kiriță, care a explicat comportamentul fiului său.„Giani dacă nu e provocat nu jignește, să știți. A fost provocat. Nu a spus-o cu răutate, a spus-o la intimidare. Nici eu nu sunt de acord, mai ales cu femeile”, a declarat Niculina Kiriță.

Giani Kiriță, nou scandal la Exatlon! Fotbalistul a jignit-o pe Andreea Arsine

În emisiunea Exatlon, în ediția din cursul zilei de 25 februarie, Giani Kiriță a jignit-o pe Andreea Arsine. „Păi asta zic, nu mă speria, că am femei frumoase în viața mea. Tu ești foarte urâtă”, i-a spus Giani Andreei.Mama acesteia s-a aflat față-n față cu mama lui Giani, la emisiunea Fan Arena, pentru a clarifica lucrurile.  „Andreea e o fire foarte temperamentală. E de la noi. Eu și soțul meu suntem temperamentali, el a fost, eu sunt încă. Suntem o familie mai energică. Ea nu e o fată rea, e o fire sensibilă, poate prea sensibilă. Ea sensibilitatea nu și-o manifestă, a ridicat un zid. De ce? Fiindcă suntem numai noi două. Tatăl ei nu mai este… Dacă folosește un limbaj mai dur e doar ca să se apere.

Giani Kiriță, jigniri fără precedent la adresa Andreei Arsine, la Exatlon!

Nu cred că ne putem aștepta o răbufnire a Andreei, pentru că ea își calculează toate mișcările. Chiar dacă are privirea mai dură încearcă să se abțină de la comentarii urâte. Spiritul competitiv te face să fii mai dur. E totuși o competiție. Nu pot să comentez foarte mult atitudinea lui Giani. Admir persoana domnului Giani Kiriță. Unde nu pot să fiu de acord e vocabularul. Nu e prima oară când jignește, a vorbit urât și cu Andreea Zaragiu și cu Mario și cu Costin. Nu e corect să o faci urâtă, Andreei Zaragiu i-a spus țărancă”, a mărturisit mama concurentei jignite de Giani Kiriță, Liliana Arsine.