Gestul făcut de Gheorghe Turda pentru iubita lui, pe scenă, în văzul tuturor

Gestul făcut Gheorghe Turda pentru iubita sa, pe scenă, în văzul tuturor, a fost înduioșător. Cei doi sunt exemplul care întărește regula care spune că dragostea nu are vârstă.

Diferența de 23 de ani dintre cântăreț și iubita lui, Nicoleta Voicu, nu a fost o piedică pentru a se iubi, căci dragostea lor se păstrează de aproape un an. Astfel, chiar dacă timpul a trecut, nu au uitat să fie tandri unul cu celălalt.

Gheorghe Turda a făcut un gest, pe scenă, prin care și-a arătat iubirea pentru iubita lui

Prezenți la începutul lunii, în Italia, legat de centenar, cei doi au susținut un recital, la finele căruia au primit și distincții. Se pare că dragostea a plutit în aer, iar în acel moment s-a așternut și pe scenă.

Cei doi sunt exemplul care întărește regula care spune că dragostea nu are vârstă

Astfel, după primirea diplomelor, artiștii, care alcătuiesc un un cuplu de la începutul acestui an, s-au sărutat pe scenă și au fost extrem de afecuoși unul cu celălalt.  După terminarea spectacolului, Nicoleta Voicu a spus pentru Click! concluzia la care a ajuns cântând în străinătate.

Nicoleta Voicu: ”Acolo am înșeles dorul de casă”

”Am fost invitați la Roma de domnul Eugen Terteleac. Am avut două spectacole, unul în Roma, altul în Catania, pentru românii de acolo. A prezentat Aurelian Temișan.

Diferența de 23 de ani dintre cântăreț și iubita lui, Nicoleta Voicu, nu a fost o piedică pentru a se iubi

Acolo am înțeles dorul de casă. La colindul meu plângeau toți…. M-au impresionat foarte mult”, a spus iubita lui Gheorghe Turda pentru sursa menționată mai sus. De altfel, cei doi au profitat de aceasă deplasare să au vizitat cele două orașe în care au cântat, Roma și Catania, și nu au vrut să plece fără a vedea și Vaticanul.