Gabriela Cristea, plătită regește! Vedeta a vorbit despre salariul său!

Gabriela Cristea, plătită regește! Vedeta de televiziune a vorbit deschis despre salariul pe care îl primea în fiecare lună, pe vremea când lucra la Kanal D, unde prezenta emisiunea ”Te vreau lângă mine”! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Cristea a spus că zvonurile apărute în presă au fost adevărate! Chiar era plătită cu 20 de mii de euro pe lună de turcii de la Kanal D, unde făcea audiență record, potrivit click.ro

Gabriela Cristea încasa o avere în fiecare lună. ”I-aş pune în pat, să mă bălăcesc aşa”

”Eu nu am dezvăluit această sumă, alţii au făcut-o. E adevărat, am fost plătită cu 20.000 de euro pe lună. Probabil că am câştigat chiar mai bine de un milion de euro. Vorbeam la un moment dat cu Silvia Ioniţă, fina mea, şi ea ştia ce salariu am, şi-mi zice: «Băi, când iei tu primul salariu, eu în locul tău ştii ce aş face? I-aş scoate cash şi i-aş pune în pat să mă bălăcesc, aşa». Nu am făcut asta. Sunt banii ăia, despre care toată lumea a vorbit, care au dispărut din conturile mele (n.r. face aluzie la fostul soţ, Marcel Toader, şi la procesul pe care l-a avut cu acesta). Sunt genul ăla, care pun banii la comun, sunt banii familiei. Dar nimeni nu ştie cât am muncit pentru banii aia, zilnic”, a mărturisit Gabriela Cristea.

Vedeta prezintă acum emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, la Antena Stars, unde vrea să îl aducă și pe soțul ei, Tavi Clonda, care acum are grijă de Victoria, fetița cuplului în vârstă de 9 luni.