Florin Piersic, despre cel mai mare regret al său! Legendarul actor a făcut dezvăluiri

Maestrul Florin Piersic a jucat în multe filme românești, dar și pe numeroase scene de teatru. Celebrul și îndrăgitul actor a acordat, în urmă cu câțiva ani, un interviu pentru cancan.ro, în care a vorbit și povestit multe.

Florin Piersic a vorbit despre cel mai mare regret al său

Printre subiectele despre care a vorbit cu zâmbetul pe buze, a existat și unul care i-a făcut ochii să-i lăcrimeze. Rezervorul nesecat de povești al României a vorbit despre cel mai mare regret al său. „Nu am niciun regret, atâta este regretul meu că nu îi mai am pe părinţii mei lângă mine să se bucure de ceea ce fac eu în ultima vreme cu atâtea premii şi cu atâtea, cum să spun, satisfacţii din partea publicului, în primul rând, pentru că dacă nu era publicul eu nu eram Florin Piersic”, a declarat actorul.

Dezvăluirea sa a fost urmată de o poveste. „Amintindu-mi de filmele pe care le-am făcut, de partenerii mei, de regizorii cu care am lucrat, nu pot să-i amintesc pe toţi, pentru că sunt foarte mulţi, dar gândiţi-vă că în cele 46 de filme pe care le-am făcut e greu să trec cu vederea, mă emoţionez pentru că ştiu că mulţi dintre ei, spun foarte adevărat, mulţi dintre ei ar fi meritat să fie şi ei aici.

Legendarul actor a făcut dezvăluiri

Maestru dorește să găsească un elixir al tinereții

Şi acuma, eu i-am iubit, eu am fost unul dintre cei care mi-am iubit colegii, regizorii, toţi colaboratorii, până şi omul care îmi aducea calul la filmare sau eu când mă duceam după calul meu Ciprian, şi pe ăla l-am adorat şi l-am ţinut în braţe. Aşa că, trebuia să fiu emoţionat cu atât mai mult”, a spus Florin Piersic.

Întrebat dacă mai sunt lucruri pe care ar dori să le facă, maestrul a spus: „Să găsesc un elixir al tinereţii şi 2, 3 ani să-mi dai tu şi ceilalţi să mai întineresc puţin şi să mai pot şi eu să mă ţin de femei cum mă ţin de tine să nu cad”.