Florin Dumitrescu, anunț despre soția sa. ”După un an în care am trecut prin tot felul”

Cunoscutul bucătar din România Florin Dumitrescu a făcut un anunț despre soția sa. Acesta a afirmat că ”după un an în care am trecut prin tot felul”, acum se întâmplă o noutate în viețile lor. Se pare că surpriza din partea partenerei lui de viață l-a uimit și făcut foarte mândru. Cei doi împart toate lucrurile bune, cât și cele rele de mulți ani de zile, iar roadele iubirii lor: Ana și Mia, le fac viața și mai frumoasă și plină de întâmplări minunate. Aceștia formează unul dintre cele mai fericite, de aici venind și frumusețea lor, cupluri din showbiz-ul românesc.

Pe numele său Cristina, iubea cu totul altă meserie până în acest moment, precum: jurnalismul. Însă, se pare că pasiunea juratului de la ”Chefi la cuțite” a venit ușor și în viața ei. De o vreme, aceasta ia lecții de gătit pentru un anumit tip de persoane, ceea ce-i face munca nobilă. Femeia face deserturi pentru oamenii alergici. Pentru a-i lăuda munca, soțul ei a postat un mesaj pe Facebook prin care admite că este mândru de ce a început să facă.

Soția lui Florin Dumitrescu, alături de unul dintre concurenții de la ”Chefi la cuțite”, Bogdan Vandici

Florin Dumitrescu, anunț surprinzător despre soția sa! ”Și-a spus că vrea să învețe să facă deserturi pentru alergici”

Poza cu soția lu iFlorin Dumitrescu făcând dulciuri pentru alergici, aceast lucru fiind noua sa pasiune

Bucătarul a scris câteva cuvinte despre activitatea și, totodată, reprofilarea soției sale. ”Ea este Cristina, soția mea. Când am cunoscut-o era beauty writer, beauty editor, beauty advisor. Avea biblioteca plină de reviste în care a scris, Elle, Bolero, Bravo(încă le avem, le răsfoiesc fetele noastre). Ținea un blog despre beauty și mergea la evenimente de genul. După un an în care am trecut prin tot felul, și-a spus că vrea să învețe să facă deserturi pentru alergici. Cristina când își propune ceva, Cristina reușește. Iar eu sunt foarte mândru de ea. Și mai îndrăgostit că înainte!”, a scris juratul show-ului culinar numit mai sus pe contul său de Facebook.

Taguri: bucatar celebru