Florin Călinescu îl amenință pe Liviu Dragnea. „Ne vom întâlni curând”

Florin Călinescu reacționează la scurt timp după mesajul sugestiv transmis de Liviu Dragnea pe Facebook. Într-un text publicat pe aceeași rețea de socializare, cunoscutul om de televiziune dă de pământ cu liderul social democrat. Atacurile sale îi vizează de asemenea și pe miniștrii Eugen Teodorovici și Niculae Bădălău, alături de șeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, toți prezenți în imaginea postată recent de Dragnea.

Îndrăgitul actor și om de televiziune nu ratează nicio ocazie de a-i taxa pe liderii noștri politici, în frunte cu șeful PSD, Liviu Dragnea. Cunoscut pentru ironiile sale acide,  Florin Călinescu lansează un nou atac dur, după imaginea publicată vineri de liderul social democrat, fotografie însoțită de mesajul „Cu cifrele pe masă. Viitorul arată bine!, sugerând că se lucrează intens în această perioadă la definitivarea bugetului pentru anul 2019.

Florin Călinescu iese la atac. Nu mai scapă nimeni de înțepăturile actorului

„Întors din vacanță, repetentu’ livulică postează o poză cu niște nătărăi. Și cu un alt repetent. Cel putin. moliceanu. Zice că viitorul arată bine. Pentru el. Normal. Acuma,ar trebui sa precizeze cu care din damele lui a fost in recreație, de nu a putut sa își expună fățăul la ceremonia de la Ateneu. Când cu președinția Europii…sau poate nu a avut cravată.

Florin Călinescu, vorbe grele pentru Dragnea!

Și, pentru că bugetul nu are cum să fie, briganzii din foto, pun la punct următoarele atacuri asupra unora și altora. Cum ar fi EXTRAORDINARA imbecilitate că BNR-ul e responsabil de căderea leului. Adică, rezerva tării, câteva zeci de miliarde €, ar trebui alocată fanteziei livuliste. Aveți în minte tabloul ăla cu niște maidanezi care joaca poker…cam așa e poza cu ăștia…numai că ăștia joacă pe banii țării. Toți banii. livulică, moșule, vine vremea când nu mai merge la cacialma. Mă obligi sa renunț la meseriile mele…!Ne vom întâlni curând” , a scris Florin Călinescu în mesajul postat pe contul personal de Facebook.