Fiica lui Arnold Schwarzenegger se mărită cu un actor celebru! Cine e bărbatul care i-a furat inima

Nuntă mare în familia Schwarzenegger! Fiica actorului din ”Terminator” se mărită cu celebrul Chris Pratt, cunoscut din filme ca ”Guardians of the Galaxy”. Ce doi și-au început relația în luna iunie 2017, moment în care acesta însă era căsătorit cu actrița Anna Faris. Din acel moment, existau zvonuri că Anna Faris și Chris Pratt ar putea divorța, lucru care s-a și conturat, în noiembrie 2018, după nouă ani de căsnicie.

Astfel, după câteva luni de relație cu actorul, acesta a anunțat pe Instagram că și-a găsit iubirea vieții și că-și va uni destinul cu Katherine Schwarzenegger. Chris a scris pe contul său de socializare, luni, că este în culmea fericirii, după ce iubita lui a acceptat să îi devină soție.

Fiica lui Arnold  Schwarzenegge se mărită cu Chris Pratt, celebrul actor din ”Guardians of the Galaxy”

Alături de mesajul emoționant, starul din ”Parks and Recreation” a atașat și o fotografie în care este tadru cu cea care urmează să-i fie mireasă. „Dragă Katherine, sunt atât de fericit că ai spus <<da>>! Abia aștept să ne căsătorim!”, a scris Chris Pratt.

Fiica lui Arnold Schwarzenegger se mărită cu celebrul actor Chris Pratt

Între cei doi este o diferență de 10 ani. Celebrul actor, în vârsta de 39 de ani, a anunțat, în urmă cu doi ani, că divorțează de Anna Faris. ”Anna și cu mine anunțăm cu tristețe că ne despărțim. Am încercat din greu, multă vreme (să ne rezolvam problemele – n. red.), dar nu am reușit.

Ce doi și-au început relația în luna iunie 2017

Fiul nostru are doi părinți care îl iubesc foarte mult și, de dragul său, ne dorim să păstram această latură a vieții privată”, au anunțat, la acel moment, pe conturile de socializare.