Femeia care și-a făcut nenumărate operații estetice ca să arate ca Angelina Jolie a fost arestată

Femeia care și-a făcut nenumărate operații estetice ca să arate ca Angelina Jolie a fost arestată. Nici frumoasă, nici norocoasă, cam aceasta pare să fie povestea tristă a tinerei. Adolescenta orginară din Iran ale cărei fotografii au devenit o reală senzație, în mediul online a sfârșit în mâinile Poliției. Vă readucem aminte că la finalul anului 2017, aceasta și-a căpătat reputația de „zombie” după ce a precizat că are la activ nu mai puțin de 50 de operații estetice!

Femeia care și-a făcut nenumărate operații estetice ca să arate ca Angelina Jolie a fost arestată

Deși a crezut că va fi aplaudat la scenă deschisă și îndrăgită de toată lumea, Sahar Tabar s-a confruntat mai degrabă cu un val de critici. Mai mult de atât, fata din Iran a fost de curând arestată și e acuzată că a încălcat legea. De asemenea, și contul său oficial de pe rețeaua socială a fost șters. Există, însă, anumite copii ale contului, pe care postează mai ales fanii celei care o înfățișează pe Angelina Jolie.

În acest moment, Sahar Tabar este acuzată de autorități și de blasfemie, instigare la violență sau de dobândire ilegală de proprietăți. Nu se opresc aici capetele de acuzare la care trebuie să răspundă tânăra. Insultarea codului vestimentar al țării sale, dar și faptul că i-ar încuraja pe tineri să comită acte de corupție pentru că, aceasta a devenit în doar câteva luni un influencer important se mai află pe listă.

Sahar Tabar și-a dorit să arate la fel ca Angelina Jolie. Sursa foto – facebook

Ce se întâmplă cu tânăra

Trebuie să știți că tânăra a devenit celebră în urmă cu trei ani de zile și pare să aibă o mulțime de fani, pentru că deține un număr record de urmăritori pe Instagram. În trecut a mai fost comparată și cu un personaj din animația „The Corpse Bride”, regizată de Tim Burton. De altfel, agenția de știri Tasnim a informat în legătură cu acest caz că autoritățile judiciare au arestat-o pe Sahar Tabar, după ce unii internauți au depus plângeri legate de acțiunile ei.

Deocamdată nu există informații concrete despre momentul reținerii sau despre ce se va întâmpla cu tânăra care a încercat să o întruchipeze pe Angelina Jolie. Fanii ei așteaptă acum cu înfrigurare momentul în care se va face un anunț oficial. Ori din partea oamenilor legii, ori din partea fetei.