Elena si Iovana, surorile din Serbia care au făcut furori la Vocea României. Sunt fete de pastor

Elena si Iovana sunt surorile din Serbia care au făcut furori la Vocea României! Scena Vocea României s-a umplut de talent, dar și de frumusețe! Două surori superbe din Serbia au făcut un adevărat spectacol, iar jurații au apreciat numărul la adevărata lui valoare! Cei care s-au întors însă au fost Horia Brenciu și Irina Rimes!

Elena si Iovana, surorile din Serbia care au făcut furori la Vocea României

Fete de pastor, crescute practic într-o biserică baptistă din Serbia, Elena și Iovana au venit la Vocea României cu gânduri mari. Iovana însă nu este la prima experiență, deoarece a mai participat la show-ul de la Pro TV și în anul 2013, când a fost în echipa lui Moga.

Cel care a recunoscut-o pe frumoasa Iovana a fost Horia Brenciu, care a și salvat-o în 2013 dintr-un moment delicat. ”Acum câțiva ani am trăit cea mai frumoasă perioadă din viața mea. Am avut însă un moment când mi s-a închis microfonul și Horia m-a salvat”, a spus bruneta focoasă.

au făcut furori la Vocea României

”În 2013 era foarte inocentă. Acum nu mai este așa”

Cele două au interpretat melodia lui Aerosmith ”Crazy”. Imediat cum cele două și-au încheiat momentul artistic, Horia Brenciu a început să vorbească, iar ceilalți au început să-și facă griji că nu se va mai opri. ”În momentul de față nu e nimeni care să nu placă această echipă, formată din o blondă și-o brunetă, mai ales bărbații. În această seară vom lua cina împreună!”, le-a spus Horia Brenciu, în aplauzele sălii. Vezi AICI momentul celor două surori de la Vocea României!

Horia Brenciu a recunoscut însă că cele două mai au de lucru la tehnica muzicală. ”Momentul vostru nu a fost perfect, dar am soluțiile pentru a vă face simbioza muzical”, a spus Brenciu. Cele două fete sunt născute în Serbia, mama lor este româncă, iar tatăl lor este pastor baptist. Au crescut practic în biserică, deoarece casa lor era jumătate biserică și jumătate casă de locuit. Au plecat din Serbia și locuiesc acum în Marea Britanie, unde au o agenție de ocupare de forță de muncă în domeniul medical.

Faptul că cele două fete au adus vorba de Marea Britanie, i-a făcut pe jurați să retrăiască momentele concertelor din Londra. ”Și Smiley a cântat la Londra, nu?”, a spus Horia Brenciu. Tudor Chirilă a intervenit imediat: ”Da, l-am văzut eu pe un pod”, a spus acidul muzician. Nici Smiley nu a rămas dator. ”Da, plecase el de pe podul respectiv și m-am dus eu”.

Cele două frumuseți din Serbia au ales-o însă pe Irina Rimes, ”cu dragoste pentru Horia Brenciu”! După ce fetele au ales antrenorul, Smiley a avut și el ceva de spus despre Iovanca. ”În 2013 era foarte inocentă. Acum nu mai este așa”, a mărturist juratul.