Categorie: Autor:

Drama lui Alexandru Arșinel. Soția sa are grave probleme de sănătate!

Alexandru Arșinel trece prin momente grele din cauza problemelor de sănătate ale soției lui. Clipele de cumpănă se pare că nu mai trec pentru actorul Alexandru Arșinel. Într-o perioadă foarte scurtă a pierdut doi oameni foarte dragi lui, iar acum se simte rău și soția sa, Marilena.

Acesta a rămas fără două dintre cele mai bune prietene și colege de scenă. Decesul celor două actrițe, Stela Popescu și Cristina Stamate, și-au pus amprenta pe omul Alexandru Arșinel. În prezent, soția acestuia nu se simte bine, așa că grijile continuă pentru actor.

Alexandru Arșinel, despre problemele de sănătate ale soției

Cunoscutul actor se confruntă cu starea de sănătate a soției sale. În anul 2016, aceasta a căzut pe scări și s-a lovit foarte tare la cap. Marilena și-a revenit, însă a rămas prinsă de o condiție, nu mai poate merge singură. După nefericitul incident, Alexandru Arșinel a dus-o la Sinaia, unde cei doi au o casă de vacanță, pentru a lua aer curat. „Sunt în mare revenire de formă și aștept să fiu convocat la Națională! Cu spatele stau foarte bine, mereu am stat foarte bine.

Am de muncit, pentru a pregăti și Crăciunul cu colinde și se încep pregătirile foarte curând. Mulțumesc lui Dumnezeu, chiar sunt bine cu sănătatea. Am avut un an foarte greu. Astăzi chiar m-am dus la teatru și am dat drumul la un CD pe care îl ascult cu mare plăcere… Îmi este foarte greu și nu știu ce să răspund. Ea (soția lui, n.r.) are un moral ceva mai bun, dar ca stare este la fel, fizic este greu. De foarte multe ori, soția mea este cea care, contrar unor lovituri pe la spate, este cea care îmi ridică moralul. Mi-a zis că mă așteaptă până când ajung acum, acasă”, a declarat actorul.

Citește și:  Vremea în București marți 11 septembrie. Cerul va fi înnorat, dar temperaturile vor fi de vară

Citește și: Ciprian Tapota dezminte relația cu fosta lui soție, Maria Constantin! ”Nu suport să stau lângă această femeie”

Cum se recuperează Marilena, soția actorului

Actorul Alexandru Arșinel alături de soția sa, Marilena.

 

„A fost ziua ei de Sfânta Maria. I-am umplut casa cu flori, au venit și copiii și nepoții, au fost emoții mari și a fost o zi fericită, pentru că a avut toată ziua vizitatori și telefoane. Este conectată total la ce se întâmplă, singurul lucru este că nu se poate mișca. Nu sunt încercări de recuperare…O face puțin mai sprintenă, să zic așa, dar nu are rezultate foarte bune… Are profesori de recuperare, mă are și pe mine în casă, mai mult ca niciodată. I-am simțit enorm de mult lipsa Stelei Popescu și nu de puține ori încurajările ei și discuțiile pe care le aveam s-au rărit”, a mai povestit Alexandru Arșinel despre starea soției sale.

Scena s-a sfârșit

Cunoscutul actor Alexandru Arșinel împreună cu partenera sa de scenă, Stela Popescu.

Aparițiile lui Alexandru Arșinel pe scena teatrului s-au încheiat. Acesta nu va mai apărea în spectacole din luna septembrie de la „Teatrul Tănase”.Actorul a apărut tot mai rar pe scena tatrului pe care îl conduce. În anii tercuți era prezent în fiecare sfârșit de săptămână. Din păcate, vârsta își spune cuvântul. La 79 de ani, Alexandru Arșinel se luptă cu diverse probleme de sănătate, la fel ca și soția sa. După lovitura imensă pe care a primit-o de la viață, decesul celei mai bune prietene, dar și partenera de scenă de o viață, cuplul-vedetă al Teatrului este altul. Cei care îi înlocuiesc pe Alexandru Arșinel și Stela Popescu sunt Valentina Fătu și Vasile Muraru.