Categorie: Autor:

Dieta Irinei Loghin! Cele trei alimente pe care artista le consumă zilnic

Celebra cântăreață de muzică populară Irina Loghin a dezvăluit dieta pe care o ține de 40 de ani! Regimul alimentar a devenit astfel o regula de viață pentru cântăreața în vârstă de 80 de ani, iar acest lucru se vede cu ochiul liber.

Irina Loghin a făcut publică dieta sa minune

Irina Loghin arată foarte bine și se simte la fel! Cântăreața a dezvăluit recent care este dieta sa minune, care o ajută să-și mențină forma fizică de invidiat și starea de spirit. Artista a recunoscut că mănâncă și carne, însă cea mai întâlnită carne care se regăsește în meniul ei este cea de pește.

„Am fost în Spania şi la masă m-am dus şi mi-am umplut trei castroane cu ierburi: unul cu salată, unul cu rucola şi unul cu spanac. Le-am mâncat pe toate. De peste 40 de ani mănânc numai salate. Peşte mănânc foarte mult. Îmi plac legumele foarte mult. Îmi place cartoful sub orice formă”, a declarat Irina Loghin. Așadar, salata verde, rucola și spanacul sunt alimentele de bază pentru cântăreața de muzică populară din România.

Din dieta Irinei Loghin nu lipsesc salatele

Irina Loghin a trecut prin clipe grele, după accidentul fiului său

Îndrăgita artistă a trecut recent prin momente grele, după ce a aflat că fiul ei a suferit un accident rutier departe de casă! Ciprian se afla în Austria, când mașina în care se afla a fost implicată într-un accident de circulație.

Fiul Irinei Loghin a fost transportat de urgență la un spital din apropierea locului unde a făcut accidentul rutier și, mai mult, a fost supus și unei intervenții chirurgicale. Fiul Irinei Loghin se simte bine acum, dar trebuie să facă exerciții de recuperare, după operația suferită la membrele inferioare.

„A fost o intervenție chirurgicală grea. Am dureri, încă sunt internat în Innsbruck. Învăț din nou să merg”, declara Ciprian Loghin Cernea pentru www.spynews.ro.