Deputat PSD, limbaj de mahala și amenințări la adresa unui polițist! „Am eu grijă de tine”. Video

Deputatul PSD din Botoșani Ilie Răzvan Rotaru și-a dat în petec pe final de an. Politicianul a folosit un limbaj de mahala și nu s-a sfiit să lanseze mai multe amenințări la adresa unui polițist care i-a cerut să elibereze zona în care se afla!

Deputat PSD, limbaj de mahala și amenințări la adresa unui polițist!

Social democratul a fost amendat şi a rămas fără permis, după ce a oprit neregulamentar. Era doar începutul discuției. Ilie Răzvan Rotaru a refuzat să prezinte actele agentului și a dat drumul la recital.

Conform informațiilor, politicianul s-ar fi ales cu o plângere penală pentru ameninţare/ultraj după ce l-ar fi ameninţat şi înjurat pe poliţist.

„Am eu grijă de tine”

Întâmplarea a avut loc în ultima zi din anul 2019, pe Aeroportul din Suceava. Criminalistul sucevean Bogdan Bănică, preşedinte executiv Sindicatul Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS a postat un video pe Facebook în care a prezentat cu exactitate ceea ce s-a petrecut între cei doi.

Concret, un poliţist i-a cerut deputatului să elibereze zona şi să prezinte actele maşinii. Acesta a fost momentul în care parlamentarul s-a enervat cumplit şi, în loc să respecte indicaţiile, i-a făcut poze şi l-ar fi ameninţat pe poliţist.

„Când mai toţi românii întindeau mesele şi pregăteau şampaniile, colegul meu era la datorie, în Aeroportul Suceava.

Asigura măsuri de defluire a traficului în parcarea aeroportului pentru a ajunge fiecare cât mai repede acasă. Observă un autoturism parcat neregulamentar şi i se adresează şoferului: Vă rog din suflet să eliberaţi zona, fără scandal.

Pe principiul pe mine mă vezi, pe ăla nu, conducătorul auto începe cocălăreala. Ce nu e prins în filmare e că i se solicită documentele de identitate, la care, surpriză: Nu îţi dau niciun act, bă, sunt deputatul Rotaru Răzvan Ilie; şi îi flutură poliţistului un carton cu poză ştampilată”, a scris Bogdan Bănică

Criminalistul sucevean susţine că deputatul l-ar fi ameninţat şi înjurat pe poliţist. Momentul, însă, nu a fost filmat, dar Bogdan Bănică susţine că poate fi probat cu martori.