Decizia luată de Cristi Borcea după ce a ajuns din nou în închisoare! Ce plan are soțul Valentinei Pelinel

S-a aflat ce a decis Cristi Borcea după ce a ajuns la închisoare. Soțul Valentinei Pelinel a vorbit cu avocații săi și a luat decizia în ceea ce privește încarcerarea sa. Cristi Borcea le-a cerut acestora să urgenteze fotmalitățile în ceea ce privește pedeapsa finală. Deocamdată nu s-a anunțat oficial care este peroada pe care Cristi Borcea trebuie s-o petreacă după gratii. 

Cristi Borcea, care a mai făcut mai bine de patru ani de închisoare în „Dosarul Transferurilor” a fost eliberat condiționat anul trecut. După șapte luni în libertate a venit acum și decizia definitivă în „Dosarul Retrocedărilor”, unde Cristi Borcea a primit 5 ani de închisoare cu executare. Cum soțul Valentinei Pelinel era eliberat condiționat, urmează ca lui să i se adauge restul din pedeapsa primită în primul dosar.

Ce a făcut Cristi Borcea după ce a ajuns din nou în închisoare!

Prima decizie pe care a luat-o Cristi Borcea după ce a ajuns din nou la închisoare a fost să afle cât va sta după gratii. Soțul Valentinei Pelinel nu vrea să tergiverseze lucrurile și abia așteaptă ca să se stabilească pedeapsa finală, prin contopirea pedepselor din „Dosarul Transferurilor” și din „Dosarul Retrocedărilor”. Numai după aceasta se va anunța oficial, atunci Cristi Borcea va putea face din nou calculele pentru a cere eliberarea condiționată. Soțul Valentinei Pelinel abia așteaptă să se întoarcă lângă copii. Mai ales că atunci când va ieși din închisoare familia sa va avea cu doi membri mai mult. Soția sa va naște gemene, în această primăvară.

Cristi Borcea a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor

„Mi-am dorit tare, chiar şi după Milan, să mai am copii. Îmi doream foarte tare încă un copil, nu neapărat doi. M-au cuprins toate emoţiile şi aşa o adrenalină. Cristi s-a bucurat tare! Maria o să fie un nume. Vor avea, evident, şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria”, a declarat Valentina Pelinel. În timp ce Cristi Borcea a spus recent că „Un lucru e clar, doar cu Valentina voi mai face copii. Câţi o vrea Dumnezeu!”