Categorie: Autor:

De ce sunt respectați cei din zodia Leu. E considerat cel mai puternic semn astrologic

Zodia Leu este cu totul special. Leul, considerat regele junglei, este și în zodiac cel mai puternici dintre semne, iar caracteristicile sale îl fac de invidiat.

De ce sunt respectați cei din zodia Leu

În primul rând, sunt cei mai rezistenți la intemperii. Persoanele născute în zodia Leu știu ce este greul și renasc de fiecare dată precum pasărea Phoenix, din propria lor cenușă.

Nativul Leu este puternic din punct de vedere psihic și are mereu un plan de rezervă atunci când vede că se răstoarnă corabia.

Leii sunt buni afaceriști, dar și mari aventurieri

Are capacitatea de a se reinventa, iar pentru asta este de vină astrul care îl guvernează, Soarele. Da, Leul este solar, este luminos, strălucește în orice context și își șlefuiește la infinit calitățile sale artistice.

Cei născuți în zodia Leu pot fi foarte buni antreprenori, dar și artiști desăvârșiți deoarece nu pot sta locului și vor tot timpul să creeze ceva, să inventeze ceva, să-i surprindă pe cei din jur cu ceva nou, nemaivăzut.

De asemenea, nativul Leu este un om de cuvânt. Atunci când promite ceva o face asigurându-se că nu va dezamăgi. Și pentru că își duce la bun sfârșit promisiunile, nu suportă când cineva îl păcălește.

Semnul de foc poate fi foarte răzbunător din acest punct de vedere. Odată călcat pe coadă, acesta nu va ezita nicio secundă să își ia revanșa.

Leul este și un foarte mare cuceritor. Este pasional, îi plac mai degrabă aventurile amoroase decât relațiile serioase, însă atunci când se implică într-o poveste de iubire care îi captează cu totul inima și creierul, este fidel și poate fi chiar un partener exemplar de viață.

Deși nu îi place să arate, Leul are o sensibilitate aparte. Acest nativ de foc va ascunde tot timpul ceea ce simte cu adevărat, puțini oameni având ocazia să îl cunoască în profunzime. Cei care au reușit să pătrundă în sufletul unui Leu au fost puternic impresionați.