Cum s-au căsătorit părinții lui Vladimir Putin. El i-a scos ochii cu o furcă

Pe Vladimir Putin îl cunoaște întreaga planetă. Este președintele Rusiei, aflat la al patrulea mandat, este unul dintre cei mai puternici lideri din lume, dispus parcă oricând să atace o țară vecina și, mai nou, amenință România cu războiul, din cauza scutului antirachetă american de la Deveselu.

Aspectele vieții sale rămân un secret pentru opinia publică, dar președintele Rusiei a povestit însă unul dintre cele mai întunecate secrete ale familiei sale. Copilăria sa se pare că nu a fost tocmai una frumoasă deoarece părinții săi nu aveau o poveste frumoasă de spus despre modul în care s-au cunoscut. Numele mamei sale a fost Maria Shelomova, iar tatăl său se numea Vladimir Spiridonovici Putin. Cei doi locuiau în satul Pominovo, situat la 50 de km de Tver. S-au cunoscut la vârsta de 17 ani.

Părinții lui Vladimir Putin au avut trei copii

Spiridonovici nu i-a făcut tocmai curte Mariei, ci mai repede i-a stricat-o. Avea doar 17 ani, dar era deja cunoscut în satul natal ca un tip violent, pus pe harță. I-a căzut cu tronc Maria și s-a dus la locuința ei, după ce a aflat că fata a rămas sigură acasă. Aceasta nu a fost de acord să-i deschidă poarta tânărului, iar acesta a văzut roșu-n fața ochilor! A pus mâna pe o furcă și s-a repezit asupra porții! A lovit-o de mai multe ori, până când a reușit să spargă gardul. Din nefericire, furca i-a intrat în ochi Mariei!

Parintii lui Vladimir Putin au avut trei copii, dar doar actualul presedinte al Rusiei a supravietuit

Tânăra a fost dusă de urgență la spital, iar medicii au reușit să=i salveze viața, dar nu și ochiul. I-a fost montat un ochi de sticlă, iar părinții fetei l-au obligat pe Vladimir Spiridonovici Putin să o ia de soție pe Maria Shelomova. Tânărul cuplu a avut trei copii, însă doar Vladimir Putin a supraviețuit.