Cum arată în realitate Irena Boclincă, cea care a imitat-o pe Viorica Dăncilă! A ajuns în finala iUmor. Galerie FOTO

Irena Boclincă a făcut ravagii la iUmor cu discursul ei în care a imitat-o foarte bine pe Viorica Dăncilă și a ajuns direct în finala celebrului concurs de televiziune. Cheloo, Delia și Bendeac s-au prăpădit de râs pe tot parcursul celebrului discurs al ”Vioricăi Dăncilă” de la iUmor.

”Nu poți să faci parodie pe oricine, în primul rând trebuie să mă atragă un personaj, să mă inspire anumite elemente, așa cum au fost în acest caz coafura sau comportamentul. Alte doamne din politica românească nu mi s-au părut atât de ‘colorate’ pentru personajul meu”, a declarat actrița pentru adevărul.ro.

Irena Boclincă, actriță cu experiență

Talentul ei a trimis-o direct în finală, iar în spatele talentului stau ani și ani de studii. Irena Boclincă este originară din Chişinău, unde a absolvit  Academia de Arte, facultatea Teatru, şi unde timp de şapte ani a fost angajata Teatrului Naţional „Eugen Ionescu“.

Actrița s-a făcut remarcată prin numeroase roluri comice, dar şi prin interpretarea celebrei Edith Piaf.  2014  a fost anul când Irena a  reuşit să câştige premiul pentru cel mai bun one woman show la Festivalul Internaţional Gala Star, organizat de Teatrul Municipal „Bacovia“ din Bacău.

Un an mai târziu, actriţa s-a mutat în România şi a făcut un master la Iaşi în Artele spectacolului, timp în care a colaborat şi cu Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri“ şi a jucat într-un spectacol regizat de Radu Afrim, „Măcelăria lui Iov“.  În 2017, aceasta a venit în Bucureşti pentru alte proiecte, iar anul trecut a participat la show-ul „Românii au talent“, reuşind şi atunci să amuze spectatorii cu interpretarea unui personaj peltic.

Ea a fost şi prima parteneră de scenă a lui Alexandru Arşinel după moartea Stelei Popescu, debutând în această formulă în aprilie 2018 la spectacolul aniversar al lui Gheorghe Urschi, unde au readus în atenţia publicului sceneta „Limba maternă“, cândva jucată de Gheorghe Urschi şi Alexandru Arşinel. În momentul de față Irena colaborează cu Teatrul de Revistă „Constantin Tănase“ din Bucureşti.