Cum arată Carmen Șerban, după mai multe operații estetice! Fanii au fost uluiți. FOTO

După mai multe operații estetice, Carmen Șerban s-a transformat! Iată schimbarea care a uluit fanii artistei! Invitată în cadrul unei emisiuni, cântăreața a dezvăluit că a apelat la serviciile medicului estetician. Aceasta a ales să-și corecteze câteva imperfecțiuni care i-au generat complexe de-a lungul timpului. Intervenția de care a avut parte a început de la deviația sa de sept ce a fost corectată în cabinetul unui medic, loc în care Carmen a hotărât să-ți rezolve și problemele de natură estetică ale nasului său. Așadar, cântăreața și-a făcut o operație de rinoplastie, dat fiind faptul că nu era mulțumită de forma nasului ei. După ce a schimbat acest aspect, a decis să facă și o altă schimbare majoră: să slăbească…și chiar a slăbit! Carmen Șerban a dat jos 15 kilograme, ceea ce a avut ca urmare o ușoară cădere a pielii feței. Astfel, artista a simțit nevoia unui lifting facial.

Însă, modificările aspectului ei nu se opresc aici! Artista a dezvăluit că va mai trece pragul cabinetului medicului estetician. ”Anul acesta am apelat la medicul estetician pentru că am slăbit 15 kilograme și mi s-a făcut un surplus la față. Nu a fost ideea să apelez la un medic chirurg, dar aveam o deviație de sept foarte urâtă care mă împiedica de multe ori la cântări. Stăteam tot timpul cu spray-ul”, a declarat la Pro TV artista.

Carmen Șerban la început de carieră

Cum arată Carmen Șerban, după mai multe operații estetice? Modificările aspectului ei nu se opresc aici!

Totodată, vedeta a mărturisit că problema sa venea chiar din copilărie, aceasta având, din naștere, o nară închisă. ”Aveam închisă o nară din naștere. Dacă tot am apelat, l-am rugat frumos să-mi facă o rinoplastie pentru că aveam un complex”, a completat cântăreața. De altfel, artista știe deja care va fi operația viitoare la care se va supune. ”Mi l-a făcut în limite cât de cât naturale și mi-am făcut un lifting facial. Acum vreau să-mi fac o micșorare de sâni”, a mărturisit Carmen Șerban.