Cum a venit mama lui Adrian Minune la nunta lui Karmen cu Cătălin Căplescu. Ce s-a întâmplat la eveniment

Karmen, fiica manelistului Adrian Minune a devenit ieri după-amiază soția lui Bogdan Căplescu. Ceremonia de la starea civilă a fost ținută secretă până în ultima clipă. La eveniment au fost invitați prietenii apropiați și familia. Nu a lipsit de la eveniment nici bunica cântăreței. Doamna Flori a fost aranjată de stilistul Adrian Pescariu și a atras toate privirile.

Bunica lui Karmen a tras toate privirile la cununia civilă

Karmen a spus ”Da” în fața ofițerului de la starea civilă, ieri după-amiaza. După ceremonia civilă invitații s-au mutat la un restaurant de fițe din Capitală. Cântăreața a devenit soția lui Bogdan Adrian Căplescu pe care l-a cunoscut în urmă cu mai bine de un an. Karmen este însărcinată în ultimul trimestru, dar tot a strălucit la propria cununie așa cum era firesc. Însă, bunica sa a atras și ea privirile celor prezenți la ceremonie. Doamna Flori, așa cum îi spun apropiații, a fost aranjată de stilistul Adrian Pescariu.

Stilistul a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu bunica lui Karmen. Un om şi un suflet tare deosebit. Doamna Flori, mama lui Adi Minune, aşa cum o ştie toată lumea este cea mai loială clientă a mea şi nu spun asta doar aşa… spun asta pentru că de câțiva ani o tot machiez, dar fără să știu un aspect!! Iar astăzi (n.r.: ieri), am avut onoarea să-mi spună că sunt singura persoană care o aranjează şi niciodată nu a mai machiat-o altcineva!!! A spus că a mai încercat în trecut să se machieze, dar nu-i plăcea lui Adrian şi mereu se spăla pe față ??A spus că m-a aşteptat 60 de ani până m-a găsit.”, a scris Adrian Pescariu pe contul pe InstagramTânărul stilist le-a urmat mirilor „CasăDePiatră”. 

Karmen a purtat la cununia civilă o rochie lungă, mulată, cu aplicații argintii. Soțul ei, Bogdan Căpleanu a optat pentru un sacou bleumarin, o cămașă albă și pantaloni închiși la culoare. Mama lui Adrian Minune a făcut o impresie bună la cununia nepoatei sale, Karmen. Doamna Flori (60 de ani) a avut un machiaj natural care i-a pus în evidență trăsăturile fizice. Bunica cântăreței a purtat o rochie cu impremeu leopard și bijuterii de aur simple și elegante. Părul l-a avut prins într-un coc la fel de simplu.

Bunica lui Karmen a atras toate privirile la ceremonia de ieri după-amiaza. Mama lui Adrian Năstase a fost machiată de stilistul Adrian Pescariu
Sursa foto: Instagram.com

Karmen Minune și Bogdan Căpleanu se gândesc încă la nașii de botez

Însărcinată în ultimul trimestru Karmen Minune nu a ales încă nașii spirituali pentru bebelușul care va veni pe lume în luna august. Cântăreața și iubitul ei așteaptă o fetiță care va purta numele Sofia. „Acesta este un subiect sensibil pentru că avem mulți prieteni, însă ne dorim foarte tare ca părinții spirituali ai copilului nostru să fie un cuplu care să fie căsătorit, iar printre prietenii noștri, de vârsta noastră, nu se prea numără oameni cu căsnicii. Încă nu ne-am decis, avem câteva variante, însă nu știm sigur. Cert este că vrem ca aceștia să fie oameni de nădejde pe care copilul nostru să îi perceapă ca pe o a doua familie”, a spus Karmen pentru Viva!

Karmen a mărturisit că vrea să țină relația cu Bogdan departe de lumina reflectoarelor. „Cu fiecare an, consider că eu prind curaj în a face schimbări în viaţa mea şi în munca mea. Sunt foarte bine, asta e cel mai important, am timp să reflect asupra carierei mele, la care ţin foarte mult şi pe care sunt focusată. Fiecare om care vine în viaţa noastră ne dă lecţii. Eu de la Bogdan am învăţat să fiu răbdătoare. Mi-a luat cam toată ziua să mă pregătesc pentru acest eveniment. Iubitul meu nu a zis nimic când am ieşit din casă, nu m-a văzut, nu i-am arătat ţinuta. Viaţa personală o să rămână viaţa personală, prietenul meu o să rămână doar al meu”, a declarat cântăreața la un post de televiziune.