Categorie: Autor:

Codrin Ștefănescu, susținere totală pentru Viorica Dăncilă! „Sper că toți colegii vor înțelege că trebuie să respectăm statutul”

Codrin Ștefănescu, susținere totală pentru Viorica Dăncilă înainte de CEx-ul din PSD! Secretarul general al partidului a transmis că situația grupării politice din care face parte nu este una chiar atât de neagră. Ștefănescu susține că rezultatul obținut la alegerile prezidențiale a fost unul bun având în vedere că PSD a luptat de unul singur împotriva tuturor partidelor. Cu toate acestea, deputatul recunoaște că social democrații traversează o perioadă ceva mai dificilă.

Codrin Ștefănescu, susținere totală pentru Viorica Dăncilă!

“Dăncilă a muncit foarte mult în campanie. A fost în fiecare filială și s-a bătut mult pentru acel scor. Bilanțul nu e așa tragic cum se vede, am câștigat 5 județe, în condițiile în care toți au fost împotriva noastră. Dăncilă și-a făcut datoria pe deplin.

A făcut tot ce este omenește posibil pentru a obține cel mai mare scor. Suntem într-o perioadă nu foarte bună. Sper că toți colegii vor înțelege că trebuie să respectăm statutul și să organizăm un Congres extraordinar. Sper ca doamna Dăncilă să conducă ședința cu calm”, a transmis Codrin Ștefănescu

„Sper că toți colegii vor înțelege că trebuie să respectăm statutul”

Vă reamintim că imediat după condamnarea lui Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu a fost unul dintre primii oameni pe care Viorica Dăncilă i-a pus pe liber. Acesta și-a pierdut atunci funcția de secretar general al partidului. Ștefănescu a făcut un pas în spate și chiar a lansat în mediul online mai multe acuze dure la adresa lui Dăncilă. Fostul șef al Executivului a revenit la sentimente mai bune față de el în timpul campaniei.

Codrin Ștefănescu și-a recuperat funcția de secretar general și merge acum pe mâna Vioricăi Dăncilă pe care o vede în continuare ca președinte al social democraților.