Categorie: Autor:

Cine sunt cele două persoane care au murit în accidentul de la Topraisar! Una dintre ele era elevă la liceu

S-a aflat și cine sunt cele două persoane care au murit în accidentul de la Topraisar, județul Constanța! Conform primelor informații, în microbuzul care s-a răsturnat se aflau și două eleve de la Liceul Tehnologic Miron Costin din Constanța.

Cine sunt cele două persoane care au murit în accidentul de la Topraisar!

Jurnaliştii de la replicaonline.ro scriu că fetele mergeau la școală, însă, din păcate, pentru una dintre ele a fost ultimul drum pe care l-a făcut. Mihaela, în vârstă de 17 ani a murit în ciuda manevrelor de resuscitare.

Minute întregi s-au chinuit doctorii şi au încercat să o salveze pe adolescentă, însă, în cele din urmă medicii au fost nevoiți să constate decesul.

Una dintre ele era elevă la liceu

Fata, domiciliată în comuna Tătaru, a fost prinsă sub microbuz. Mașina s-a răsturnat practic peste ea, dar și peste un bărbat de 37 de ani din General Scărișoreanu. Și pentru el a fost prea târziu.

Vă reamintim că un grav accident rutier s-a produs  în judeţul Constanţa, după ce un microbuz s-a răsturnat. Optspezece persoane au fost rănite. Doi dintre pasageri, prinşi sub autovehicul, au decedat.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, cele două persoane prinse sub microbuzul răsturnat au fost scoase, constatându-se decesul acestora. De asemenea, alte 18 persoane, cu multiple traumatisme, au fost preluate de echipajele medicale şi duse la spital pentru investigaţii amănunţite.

Potrivit Centrului Intotrafic, microbuzul s-ar fi răsturnat pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil alunecos. Drumul a fost blocat. Totodată, pe carosabil sunt semnalate porţiuni acoperite cu polei, iar circulaţia se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă.

Evenimentul rutier s-a produs între localităţile Topraisar şi Amzacea. La faţa locului s-au deplasat patru echipaje SMURD, autospeciala de transport persoane şi victime multiple, o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare şi patru ambulanţe ale Serviciului Judeţean.