Categorie: Autor:

Cine este de fapt Kidd Strobe, tânărul care a primit Golden Buzz la Românii au Talent! Asta nu ai auzit la PRO TV

Kidd Strobe, cu numele de scenă Bonebreaker, este contorsionistul care i-a lăsat pe jurați cu gura căscată. Edița de aseară a emisiunii Românii au Talent a surpins cu acte artistice superbe, însă, niciunul ca al lui Kidd, moment pentru care a primit și Golden Buzz-ul dorit de mulți. Andi Moisescu s-a ridicat în picioare, l-a aplaudat de mama focului și a concluzionat cu butonul auriu, care l-a dus direct în etapa așteptată de concurenți, după departajare.

Cine este contorsionistul Kidd Strobe?

Kidd Strobe i-a uimit pe românii din spatele micilor ecrane și nu numai cu actul său de contorsionism de la Românii au Talent. Aceștia s-au întrebat cine este el de fapt și cum a ajuns să facă ceea ce i-a impresionat aseară. Bonebreaker este originar din San Francisco și a mai participat la show-uri de talente. Cei mai mulți urmăritori de pe rețelele de socializare îl cunosc de la American ‘ s Got Talent.

De asemenea, Kidd Strobe a apărut în clipurile muzicale ale multor artiști cunoscuți datorită mișcărilor sale. Acesta pote fi văzut în: Red Nose” – Sage The Gemini, ”Ripped” – E40 și Lil John, „Boys And Girls” – Will I Am, Ayo – Chris Brown ft Tyga.  Kidd Strobe este destul de familiarizat cu camerele de luat vederi astfel că, pe lângă numeroase clipuri, a jucat în reclame extrem de apreciate în mediul online și, de curând, s-a apucat și de rap. „Nu am lăsat niciodată pe cineva să-mi spună că nu pot”, a declarat Bonebreaker, conform PRO TV

Kidd Strobe, al treilea Golden Buzz de la Românii au Talent

Bonebreaker la impresionat atât de tare pe Andi Moisescu încât acesta i-a oferit lui al treilea Golden Buzz și l-a făcut să mărturisească faptul că: „nu a mai văzut niciodată așa ceva”. De asemenea, Andra și Florin Călinescu s-au grăbit și ei să aprecieze atul de pe scena Românii au Talent. Sinceră să fiu, reprezentația ta a fost dată naibii”, a spus Andra la jurizare. „Cu siguranță este foarte greu să te încătușeze cineva, să-ți pună lanțuri sau să te închidă”, a declarat și Florin Călinescu despre momentul lui Kidd Strobe.