Categorie: Autor:

Celebrul bucătar, Gordon Ramsay, a devenit din nou tată, pentru a 5-a oară!

Godron Ramsay a devenit tată pentru a 5-a oară! Acesta s-a pozat alături de soția sa, Tana, pe patul de spital, în prima zi a băiețelului care se va numi Oscar. Bucătarul și vedeta de televiziune are 52 de ani și este cunoscut în toată lumea pentru felul aspru în care judecă farfuriile concurenților din emisiunile pentru gătit, dar și pentru profesionalismul lui. „În cele din urmă am câștigat un Oscar”, a fost mesajul care a însoțit poza cu cei 3.

Gordon Ramsey, tată pentru a 5-a oară!

Gordon Ramsey este proaspătul tată a nu mai puțin de 5 copii. Bucătarul s-a bucurat astăzi, 4 aprilie, de venirea pe lume a celui de-al doilea băiețel din  familia Ramsay. „Vă og să îi urați bun venit lui Oscar James Ramsay, care a sosit  la 12:58 astăzi la prânz! Xxx“, a scris cunoscutul bucătar în dreptul primelor poze cu nou-născutul.

Bebelușul are deja propriul cont pe rețelele de socializare unde un prieten bun și faimos al familiei Ramsay i-a dat deja follow. Este vorba de Brooklyn Beckham, prieten și cu ceilalți copii ai bucătarului. Tana, soția lui Gordon, a născut pentru a 5-a oară la 44 de ani. Tana este deja mamă a 4 copii: Megan(21), Matilda (17) și gemenii Jack și Holly(19).

Gordon Ramsay a devenit tată pentru a 5-a oară

Gordon Ramsay, tată la 52 de ani

Vestea fericită a venirii pe lume al celui de-al cincilea membru al familiei Ramsay a venit la 11 zile după ce cei doi au sărbătorit cea de a 22-a aniversare a nunții. Gordon a făcut referire la această ocazie prin împărtășirea unui mesaj pe o rețea de socializare din ziua nunții cuplului în 1996 cu legenda care însoțește: „22yrs astăzi …. aniversare fericită superb @tanaramsay thx Gx” Celebrul bucătar se bucură acum  de liniștea din  căminul său, alături de toți cei 4 copii ai familiei care așteptau cu nerăbdare venirea frățiorului pe lume.