Ce spune Dana Războiu despre divorț: „Sunt dezamăgită de el și de felul în care îmbătrânește”

După ce în presă au apărut informații potrivit cărora Dana Războiu s-ar fi certat cu soțul ei, Bogdan Enoiu, în recepția hotelului în care au fost cazați pe parcursul vacanței, fosta prezentatoare de televiziune a făcut lumină în ceea ce privește relația ei. Dana Războiu este nemulțumită de relația cu soțul ei, despre care spune că îi lipseșete înțelepciunea.

Femeia a negat faptul că ar fi divorțat de Bogdan Enoiu, însă din declarația ei reiese faptul că nu a făcut acest pas pentru a nu îi afecta pe copii. Dana Războiu a dat de înțeles că bărbatul alături de care trăiește ar fi înșelat-o. Nu suntem divorţaţi! Ma gândesc la copii și la ce am de făcut ca să le fie lor bine. Dacă lor le e bine și mie îmi este bine. Sunt foarte dezamagită de el și de felul în care îmbătrânește. Face 60 de ani și cred că e o vârsta la care ar trebui să ai mai multă înțelepciune. Sunt cu 17 ani mai tânăra decât el, dar pentru unii bărbați tot nu e suficient, au relații cu femei cu 30 de ani mai tinere. E o suferință asta pentru mine. Nu spun nimic de mulți ani, dar acum vreau măcar sa fiu lăsată sa-mi exprim dezamăgirea. Atât. Dezamăgirea”, a declarat femeia pentru Antena Stars.

Dana Războiu a vorbit despre divorț. E nemulțumită de felul în care îmbătrânește soțul ei

Îmi repet mereu cele patru cuvinte care au energie pozitivă și în care cred: Pace, Iubire, Curaj şi Dumnezeu. Vă asigur că sunt tot eu, aceeași persoană care iubește adevărul și care crede în onestitate și bun simt, a mai spus fosta prezentatoare TV, care a postat recent un mesaj în care s-a arătat foarte dezamăgită de tatăl copiilor ei.

Dana Războiu nu este la prima experiență nefericită de acest fel. A trecut printr-un divorț în anul 2005, când s-a despărțit de primul ei soț din cauză că acesta ar fi fost violent.