Ce se întâmplă în ultimul episod din serialul Vlad, de la Pro TV. Vlad și Ștefan, partidă periculoasă de poker

Luni, 23 septembrie, cu începere de la orele 20:30, Pro TV difuzează un nou episod din Vlad, serialul cu care postul din Pache Protopopescu și-a propus să cucerească audiențele și în această toamnă. Ajunsă la sezonul cu numărul doi, povestea a ținut cu sufletul la gură în fața micilor ecrane un număr impresionant de telespectatori din întreaga țară, mai ales datorită răsturnărilor de situație de-a dreptul spectaculoase.

Vlad îl provoacă pe Ștefan la o partidă de poker

Pentru a-și duce planurile de răzbunare la bun sfârșit, Vlad continuă să-și țină dușmanii aproape și, mai mult decât atât, îl provoacă pe Ștefan, prietenul său din copilărie, devenit între timp cel mai mare inamic, la o partidă de poker, iar miza este uriașă, mai ales că eroul nostru aruncă în luptă toate armele, chiar și cu riscul de a fi deconspirat.

Tot în episodul de luni, Vlad și-ar putea pierde un aliat important din planul său de răzbunare. Este vorba despre Cezar, despre care nu se mai știe nimic din momentul în care și-a înscenat moartea. În plus, protagonistul este prins la mijloc între propria vendetă și planul Deliei, care îi va cere foarte curâd ajutorul: „Cezar n-ar muri degeaba! Tu nu mai eșți băiatul ăla senin, cu privire nevinovată. Băiatul ăla a murit în incendiu la Rahova, acum ești ca noi, Vlad! Fie că-ți place, fie că nu! Am nevoie de un bărbat puternic lângă mine, tu ești acela. Ne ești dator!”, i-a transmis partenera de viață a inginerului.

Vlad nu renunță la planurile sale de răzbunare. Sursa foto: protv.ro

Andrei Duban a sesizat o gafă în serialul Vlad

Serialul Vlad este fără îndoială una dintre cele mai de succes producții românești, mai ales că a reușit să-i cucerească inclusiv pe unii dintre cei mai îndrăgiți actori. Printre aceștia se numără și Andrei Duban, care, de altfel, a observat un amănunt interesant și nu a putut rezista tentației de a-l face public.

Duban și-a descoperit fostul coleg de școală, actor în serial, în timp ce bea de trei ori dintr-o ceașcă goală. „Mă uit la Vlad! Un coleg de clasă de-al meu bea de trei ori dintr-o ceașcă goală!!! Așa ceva?”, a scris acesta pe contul personal de Facebook, stârnind numeroase reacții din partea internauților, care s-au amuzat pe marginea unei astfel de situații.