Ce scrie în certificatul de deces! Aceasta e adevărata cauză a morții tatălui lui Meme Stoica

Tatăl lui Meme Stoica, directorul sportiv al clubului de fotbal FCSB, a încetat din viață duminică, 6 ianuarie, la vârsta de 84 de ani. Acesta și-a petrecut ultimele clipe într-un spital, iar Meme Stoica a reacționat pe Facebook, schimbându-și poza de profil cu una de doliu. Medicii legiști i-au scris în certificatul de deces drept cauză a morții un stop cardio-respirator.

Anul 2019 a început cu un mare necaz pentru Meme Stoica. Tatăl său, Ilie Ioan Stoica, a încetat din viață cu o zi înainte de Sfântul Ion, după ce multă vreme s-a luptat cu o boală grea. Directorul sportiv al celor de la FCSB a primit pe pagina personală de Facebook mai multe mesaje de încurajare și condoleanțe din partea celor care îl urmăresc în mediul virtual. „Condoleanțe, Ne pare nespus de rău. Dumnezeu să îl odihnească” și „Dumnezeu să îl ierte și pe voi să vă întărească” sunt doar câteva dintre mesajele utilizatorilor.

Ce scrie în certificatul de deces al tatălui lui Meme Stoica

Medicii legiști au stabilit cauza morții lui Ilie Ioan Stoica, tatăl lui Meme Stoica. Potrivit certificatului de deces, cauza morții a fost un stop cardio-respirator. Acesta suferise de bronhopneumonie, iar boala i-a provocat un șoc septic care a pornit de la nivelul plămânilor și al aparatului urinar.

„Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru mesaje. Cei care mă cunosc știu că mi-a fost tată, idol, cel mai bun prieten și unic sfătuitor. Mă va însoți peste tot, așa cum a făcut-o mereu. Va lipsi doar obișnuitul apel de după fiecare meci. Trupul neînsuflețit va fi depus astăzi la capela cimitirului Sfântul Ilie – Pipera, urmând ca marți, 8 ianuarie, ora 13:00 să aibă loc slujba de înmormântare. Dumnezeu să-l odihnească și să-l aibă în pază”, a scris Meme Stoica pe contul personal de Facebook după ce tatăl său a încetat din viață.

Taguri: Meme Stoica