Ce performanţă! Apa minerală naturală Stânceni a fost premiată cu aur de Monde Selection

Apa minerală naturală Stânceni, una dintre cele mai cunoscute și apreciate mărci românești, a primit premiul Gold Award, cea mai înaltă distincție acordată în cadrul ediției din 2019 a World Selection 2019. Prestigioasa competiție este organizată anual de Monde Selection Belgia.

Apa minerală naturală Stânceni, distinsă cu aur la una dintre cele mai prestigioase competiții internaționale

Izvorând din inima Munților Călimani, apa minerală naturală carbogazificată Stânceni este bogată în minerale precum sodiu, calciu și magneziu, oferind doza optimă de hidratare și energie. Medalia de aur obținută recent este încă o dovadă a calității deosebite. Totodată, apa minerală Stânceni se bucură de aprecierea consumatorilor din întreaga țară. Ca urmare a proprietăților sale diuretice, apa oligominerală carbogazoasă Stânceni contribuie la detoxifierea organismului și accelerarea funcțiilor metabolice, fiind o soluție de hidratare optimă atât pentru activități sportive cât și pentru consumul zilnic.

Apa minerală naturală carbogazificată Stânceni este îmbuteliată într-o fabrică modernă de către Romaqua Group. Izvoarele Stânceni sunt situate în partea centrală a României, mai exact în Carpații Orientali, zona protejată Parcul Național Călimani, departe de orice sursă de poluare, rocile vulcanice furnizând apei un conținut special de minerale. Mai mult decât atât, Stânceni este una dintre puținele ape oligominerale  natural carbogazoase,  oferind, grație proprietăților sale deosebite, o bună funcționare a organismului. În acest mod, avem parte de doza optimă de energie, prospețime și vitalitate.

Apa minerală Stânceni este una dintre cele mai apreciate mărci românești. Sursa foto: Auchan

Ce este apa oligominerală

Potrivit specialiștilor, apa oligominerală este de fapt plată, slab mineralizată, provenind de la izvoare de mare adâncime. Datorită conținutului optim de săruri minerale, printre care se numără calciu, magneziu și sodiu, această apă este recomandată  pentru hidratarea zilnică a organismului, fiind totodată un aliat de nădejde în bucutărie.

„Orice apă potabilă este o apă minerală, dar cantitatea de săruri dizolvate în această diferă de la 50 la peste 1.500 mg la litru, deosebind astfel: apă oligominerala (50 – 500 mg săruri la litru), apă minerală (500 – 1.500 mg săruri la litru) și ape medicinale (peste 1.500 mg săruri la litru).
Apa de consum obișnuit (1,5 – 2 l/zi) ar trebui să fie reprezentată, în principal de apa oligominerala (plată). Apa plata este o apă oligominerală, pură microbiologic, fără adaos de gaz și cu un echilibru fizico-chimic care îi asigură o stabilitate de un an, în ambalaje sterilizate” ,
informează specialiștii.