Categorie: Autor:

Ce aduce Luna Nouă în Balanță pentru fiecare zodie. Lucrurile se îmbunătățesc pentru doi nativi

Luna Nouă în Balanță va avea loc sâmbătă, pe 28 septembrie, și va aduce lucruri importante pentru zodiile horoscopului european. Mai exact, Luna Nouă în Balanță va aduce echilibru, dar va avea și rolul de a arăta toate aspectele unei anumite situații. Dezavantajul pe care îl va avea acest fenomen astrologic este acela că zodiile nu pot lua o decizie serioasă și vor tărăgăna lucrurile.

Evenimentele de care vor avea parte zodiile datorită Lunei Nouă în Balanță

Berbec

Nativii născuți sub acest semn zodiacal vor avea parte de evenimente mai puțin plăcute. S-ar putea să treciți peste o pierdere. Împăcați-vă cu ideea că unele lucruri nu sunt veșnice. Totul este trecător chiar și suferința.

Taur

Ai foarte multe idei creative pe care vei reuși să le pui în practică. Ai nevoie de ajutorul unei persoane mai tinere care să-ți dea imboldul necesar. Relația cu partenerul de viață merge strună. Ai parte de un weekend romantic.

Gemeni

Comunicarea și amabilitatea te vor ajuta să rezolvi toate problemele. Ascultă sfaturile celor din jur, dar bazează numai pe instinctele tale. Te gândești serios să faci o schimbare radicală legat de locul de muncă.

Luna Nouă în Balanță va avea loc pe 28 septembrie. Ce evenimente aduce. Sursa foto: ce-spun-astrele.ro

Rac

Ești deschis, tolerant și un bun comunicator. Relațiile cu familia și cu prietenii va avea parte de o îmbunătățire. Ai multe sarcini de îndeplinit atât pentru tine, dar și pentru colegii de serviciu care au lăsat în urmă multe probleme.

Leu

Perioada aceasta te axezi mai mult pe viața de familie. Timpul petrecut cu cei dragi este o adevărată binecuvântare. Nu uita că banii nu pot cumpăra fericirea copiilor sau weekend-urile pe care le petreceți împreună.

Fecioară

Gestionează-ți banii mai strict. Pune deoparte o sumă importantă pentru că nu știi niciodată când vei avea nevoie. Acum ai succes financiar, dar mai târziu nu ai de unde să știi. Valorifică fiecare bănuț care intră în posesia ta.

Balanță

Dai dovadă de mult tact în relațiile cu partenerii de afaceri. Stai bine și la capitolul familie. Fii diplomat dacă vrei să deschizi ușile închise. Mereu va fi nevoie de cuvinte dulci și amabile. Vorbește pe limba celuilalt și vei fi înțeles.

Scorpion

Secretele pe care le-ai ținut ascunse vor ieși la suprafață. Te sfătuim să nu reacționezi urât și să nu fii revoltat. În weekend vei avea parte de vizite neașteptate de la persoane pe care nu le-ai mai văzut de ani buni.

Săgetător

Întâlniri nevinovate, flirturi nevinovate și ochi dulci. Cine nu și-ar dori așa ceva? Înainte de a mai pierde încă o noapte în club gândește-te la sănătate. Poate ar fi timpul să faci o vizită medicală și să te asiguri că totul este în regulă.

Capricorn

Șefii ți-au propus să te implici într-un proiect de amploare. Ar fi timpul să te hotărăști dacă vrei să ocupi acest post. Gândește-te că vei petrece mai mult timp la serviciu. Pune în balanță și avantajele financiare.

Vărsător

O nouă activitate își face loc în planurile tale. Sfatul nostru este să te bucuri de acest timp și să te relaxezi. Prietenii îți fac o ofertă de nerefuzat, nu o rata! Ieși în oraș în weekend și încarcă-ți bateriile.

Pești

De foarte mulți ani vrei să pleci în străinătate, iar acum vei avea ocazia. Planurile sunt făcute, mai ai nevoie doar de biletele de avion. În fața ta se deschide o nouă perspectivă de viață. Nu rata această ocazie pe care o întâlnești doar o dată în viață.