Cauzele morții lui Keith Flint, din trupa Prodigy. Era dependent de droguri și suferea de depresie

Keith Flint, cunoscutul artist din trupa Prodigy, a suferit de o depresie cumplită și avea și o problemă gravă cu drogurile.  Din păcate, cântărețul avea doar 49 de ani când s-a stins din viață. „M-am întors la cocaină, iarbă și la alcool mult. Lucrurile astea m-au schimbat mult”, a precizat artistul pentru The Times. Acesta a recunoscut în nenumărate rânduri că avea gânduri sinucigașe. „Ai nevoie de mult curaj să te sinucizi. Eu am fost un laș”, a mai mărturisit acesta. Iată care sunt cauzele morții artistului!

Care sunt cauzele decesului lui Keith Flint, din trupa Prodigy?

Vestea că Keith Flint s-a stins din viață la doar 49 de ani a adus extrem de multe mesaje de condoleanțe și regrete din partea fanilor săi și nu numai. Celebrul artist a fost găsit fără suflare în cursul zilei de luni, de echipa de medici și polițiști veniți la locuința sa din Essex. Din păcate, depresia și excesele viciilor sale i-au adus sfârșitul.

Trupa din care a făcut parte, Thee Prodigy, a lansat albumul cu numărul 7, după o pauză de 3 ani de zile. Titulul acestuia era „No Tourists”. Trupa a fost lansată în anul 1990, alături de albumul de debut „Experience”, din 1992. În continuare au fost albumele: „Music for the Jilted Generation” (1994), „The Fat of the Land” (1997), „Always Outnumbered, Never Outgunned” (2004), „Invaders Must Die” (2009) şi „The Day Is My Enemy” (2015).

Keith Flint: cauze deces

Keith Flint, găsit fără sulfare luni, 4 martie!

Suntem șocați și extrem de triști să vă anunțăm că fratele și cel mai bun prieten al nostru, Keith Flint a încetat din viață. A fost un pioner și o adevărată legendă a muzicii. Cu toții îi vom simți lipsa” , au transmis membrii trupei The Prodigy. „Am fost chemați la adresă, luni dimineață, la ora 08:10, din cauza unor îngrijorări legate de starea unui bărbat. Din păcate, bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a fost pronunțat mort la fața locului. Decesul nu este tratat ca fiind suspect” , a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din Essex.