Categorie: Autor:

Catrinel Menghia își etalează burtica de gravidă

Catrinel Menghia se mândrește cu burtica de gravidă, după cum se vede din fotografiile pe care le postează pe site-urile de socializare. Vedeta de 32 de ani va deveni mamă pentru prima oară, motiv pentru care nu-și pune în frâu poftele culinare. Bruneta este foarte discretă în ceea ce privește viața personală, însă lasă la vedere câteva momente din această perioadă superbă.

Fericita veste că bruneta este însărcinată a uimit pe toată lumea.  Frumoasa Catrinel Marlon a încercat mereu să-și țină viața departe de ochii curioșilor, de altfel și-a și dezvăluit burtica de gravidă într-un stadiu destul de avansat al sarcinii chiar pe covorul roșu al unei gale de la Festivalul de Film de la Veneția pe care nu avea cum să o rateze.

Catrinel Menghia, o viitoare mămică superbă

Catrinel Menghia a surprins cu noile fotografii postate în mediul online în care i se vede destul de bine burtica de gravidă. O apariție care taie respirația, ca de obicei, frumoasa brunetă era îmbrăcată într-o rochie lungă, neagră și elegantă.

Catrinel Menghia, imagine inedită cu burtica de gravidă

În fotografie era surprinsă într-o bucătărie, degustând un fel de mâncare, semn că se bucură din plin de sarcină. Din celelte postări ale vedetei se poate observa cât de fericită este alături de tatăl bebelușului săi, producător de filme, Massimiliano Di Lodovico, cu care se iubește d emai bine de 7 ani, potrivit evistei VIVA!.

Catrinel Menghia va deveni mamă!

Catrinel Marlon, așa cum este cunoscută în lumea publică din Italia, și-a început cariera în industria modei la doar 16 ani. Nu după multă vreme și-a găsit norocul, devenind un model de succes în străinătate. Catrinel a prezentat creațiile unor mari case de modă din ume., precum și Giorgio Armani. Aceasta și-a găsit marea dragoste, acum 7 ani de zile, în preoducătorul de filme, Massimiliano Di Lodovico.